Deloitte Romania director marketing

Deloitte România are un nou director de marketing

06.02.2019

Deloitte România a anunțat că a desemnat-o pe Ruxandra Băndilă în funcția de director de marketing şi business development. Din această funcție, ea îi va raporta lui Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Deloitte România director marketing. Parcursul profesional

Având un parcurs profesional impresionant, acoperind arii variate, de la management de proiect, marketing şi business development, la strategie şi operațiuni în diverse industrii, Ruxandra Băndilă revine în domeniul serviciilor profesionale.

Deloitte România director marketing. Experiența profesională

Înainte de a se alătura Deloitte România, Ruxandra Băndilă a lucrat pentru CRH România. Este vorba de compania care a achiziţionat operațiunile locale ale Lafarge. Mai întâi, ea a ocupat poziția de director de strategie, dezvoltare şi achiziții, apoi de director de operațiuni, membru în consiliul de conducere.

Anterior, a deținut mai mult de doi ani funcția de director de strategie şi dezvoltare pentru Lafarge România.

În perioada 2007 – 2013, Ruxandra Băndilă a coordonat departamentul de marketing şi dezvoltare al PwC.

Deloitte România director marketing. Consiliul Investitorilor Străini

Parcursul ei profesional include şi poziţii precum cea de director executiv al Consiliului Investitorilor Străini, din care a contribuit la consolidarea profilului organizaţiei şi la soluționarea diverselor aspecte legate de mediul de afaceri.

În plus, în trecut ea a coordonat departamentul socio-economic din cadrul Programului pentru Dezvoltare al Naţiunilor Unite (United Nations Development Programme – UNDP), funcție din care a gestionat numeroase proiecte economice.

În perioada 1997-1999, a fost director de proiect al programului de reabilitare a şcolilor finanţat de Banca Mondială.

Deloitte România director marketing. Ce spune conducerea companiei

„Ruxandra este un profesionist desăvârşit, cu numeroase competenţe valoroase dezvoltate în pozițiile de nivel executiv pe care le-a deținut în organizaţii mari și complexe. Sunt încrezător că experienţa, cunoştinţele şi dedicarea ei vor contribui la crearea unui impact vizibil în România pentru Deloitte şi la consolidarea imaginii locale a celui mai puternic brand din lume din domeniul serviciilor profesionale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Deloitte România director marketing. Studii

Ruxandra Băndilă are un doctorat în energie la Ecole des Mines din Paris. Ea este, de asemenea, membru al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare şi membru al consiliului de administraţie al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă.

În plus, noul director de marketing a fost și membru fondator şi vicepreşedinte al:

  • Asociaţiei Marilor Consumatori Industriali de Energie (ABIEC)
  • Asociaţiei Române pentru Promovarea Eficienţei Energetice

Citește și TeCOMM București 2019 are loc pe 10 aprilie

 

Citiți și despre:

O părere la “Deloitte România are un nou director de marketing

  1. Pingback: UniCredit Bank - Best Private Bank 2019 in Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.