Stiri: IT&C

Deloitte Romania si FintechOS - parteneriat

Parteneriat între Deloitte România și FintechOS

01.10.2019

Deloitte România și FintechOS au anunțat că au încheiat un parteneriat. În cadrul acordului, cele două companii oferă soluții de transformare digitală și de automatizare pentru instituțiile financiare. FintechOS oferă o tehnologie de tip TaaS (Technology as a Service), care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența de client.

Deloitte România și FintechOS. O călătorie digitală completă

Mai exact, această tehnologie oferă o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale. Sunt astfel create produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

„Inspirată de reputația globală a Deloitte de lider în consultanță în tehnologie și digitalizare, echipa de tehnologie din România creează soluții proprii pentru clienți – cum este platforma de automatizare Processo, recent lansată – și, în același timp, lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai importante și inovatoare companii românești în acest domeniu, printre care și FintechOS. Împreună abordăm nevoile instituțiilor financiare într-un mod complex, pentru a le însoți în demersul de accelerare a transformării digitale”, a declarat Dinu Bumbăcea (foto), Partener coordonator Consultanță, Deloitte România.

În cadrul acordului, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță în management a Deloitte România gestionează procesul de personalizare și de implementare de soluții bazate pe tehnologia FintechOS, pentru a oferi companiilor financiare soluții de transformare digitală complete și inovatoare.

Deloitte România și FintechOS. Priorități de business

„Suntem bucuroși că Deloitte include în portofoliul soluțiilor de transformare digitală tehnologia FintechOS. Ținând cont de dezvoltarea accelerată a companiei pe plan local și internațional, este esențial să ne extindem și să consolidăm ecosistemul de parteneri cu companii care înțeleg foarte bine industria și prioritățile de business ale clienților noștri și să dezvoltăm comunități de profesioniști certificați în livrarea de soluții robuste și cu impact imediat clienților noștri”, a declarat Teodor Blidăruş, CEO FintechOS.

Platforma de automatizare Processo

De curând, Deloitte România a lansat platforma de automatizare Processo. Aceasta permite companiilor crearea de modele de afaceri și de decizie. La acestea se adaugă și integrarea cu sistemele pe care companiile le folosesc deja.

Platforma Processo răspunde unor nevoi specifice de business. Mai exact, este vorba de:

  • gestionarea proiectelor și a bugetelor
  • gestionarea sarcinilor și a echipelor
  • gestionarea contractelor și a proceselor
  • arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislația în vigoare

Platforma recent lansată se adresează:

  • IMM-urilor și corporațiilor
  • autorităților publice centrale și locale

Citește și Dentotal Protect va fi preluat de către Abris CEE Mid-Market Fund