Stiri: Logistica

Delphi Automotive a lansat noi tehnologii de siguranță pentru vehiculele comerciale

20.10.2014

Delphi Automotive a prezentat mai multe tehnologii de siguranță activă, în cadrul evenimentului IAA pentru Vehicule Comerciale, ca urmare a cerințelor exigente ale producătorilor cu privire la atingerea reglementărilor care urmează a intra în vigoare începând de anul viitor.

Astfel, sisteme precum cele de Frânare de Urgență Autonomă (AEB) și Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație (LDW) vor deveni obligatorii în Europa pentru toate vehiculele comerciale noi de mare tonaj, începând cu 1 noiembrie 2015.

Sistemele AEB, precum cele oferite de Delphi presupun reducerea numărului de accidente rutiere cu până la 27 la sută, în timp ce sistemele LDW fac schimbarea benzii de circulație mai sigură,aceasta fiind cauza principală a accidentelor în cazul vehiculelor comerciale.

„Am lucrat îndeaproape cu clienții noștri de vehicule comerciale şi am dezvoltat sisteme care să asigure siguranță conducătorului auto atât înainte, în timpul dar şi după un impact; ne propunem împreună săsprijinim conducătorii auto la evitarea accidentelor. Ne cunoaștem foarte bine clienții şi avem o capacitate de neegalat în executarea cu excelență a programelor. În plus, la Delphi siguranța este principalul obiectiv, mai presus de toate în tot ceea ce facem, iar angajamentul nostru la acest imperativ este încorporat în soluțiile inovative pe care le oferim clienților noștri”, a afirmat Jugal Vijayvargiya, președintele Delphi Electronică & Siguranță.