Delta Studio a inaugurat al doilea showroom din Cluj-Napoca

28.06.2018

Compania românească Delta Studio, lider în domeniul designului de interior, a inaugurat al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spațiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis-a-vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare și mobilier de top.

„Prin deschiderea acestui nou showrom în Cluj, ne propunem să aducem un element de noutate pe piața locală, prin soluții de amenajare interioară conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie. Parteneriatul cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniu, reprezintă o garanție în acest sens”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importantă acestei investiții: „Este primul showroom Porcelanosa pe care îl deschidem în Cluj-Napoca, după ani întregi în care am încercat să intrăm pe această piață. Până acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piață clujeană era concentrată pe materiale de construcții economice. Datorită boom-ului imobiliar (inclusiv cu prețuri de vânzare pe metrul pătrat mai mari decât în București) și împreună cu cel mai important partener Porcelanosa din România, Delta Studio – de altfel singurul cu potențialul necesar pentru a realiza acest pariu, alături de noi – sperăm să putem intra pe segmentul rezidențial premium”.

În luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada București nr. 89, Cluj-Napoca, realizat în colaborare cu producătorul Kerama Marazzi.

 

 

Citiți și despre: