Delta Studio își extinde afacerea în Cluj

15.05.2018

Compania românească de design interior Delta Studio a inaugurat, săptămâna trecută, noul showroom din strada București nr. 89, Cluj-Napoca, realizat în colaborare cu Kerama Marazzi. La eveniment au participat peste 100 dintre cei mai cunoscuți arhitecți din Cluj, alături de conducerea celor două firme.

Având o experiență de peste 20 de ani, Delta Studio este lider pe piața amenajărilor interioare de lux din ţara noastră, deținând în prezent o rețea de 12 showroomuri în nouă orașe din România.

Delta Studio importă produse de vârf realizate de Kerama Marazzi, fabricile din Rusia ale grupului Marazzi, cel mai cunoscut producător de plăci ceramice la nivel mondial. Produsele sunt create conform celor mai noi tendințe în design și tehnologie. Prețurile sunt accesibile pieței locale, datorită costurilor de producție (în special materie prima și energie) mult mai competitive în Rusia comparativ cu UE. Diferența de preț pentru produse absolut similare este de 30-40%, suficient pentru a se încadra în bugetele românilor, aspect ce îi mulțumește în mod special pe arhitecți, dându-le posibilitatea să implementeze proiecte de design interior conform dorințelor, depășind restricția impusă de bugetul disponibil.

„Sunt foarte mulțumit de rezultatul parteneriatului pe care l-am dezvoltat în ultimii trei ani cu Kerama Marazzi. Una dintre direcțiile de acțiune în cadrul acestui parteneriat este deschiderea unei rețele de showroomuri exclusive Kerama Marazzi, printr-un proiect de investiție comun în valoare de peste un milion de euro, care se va desfășura pe parcursul a trei ani. Prima locație inaugurată în toamna anului trecut în București a fost un real succes, acum o inaugurăm pe cea din Cluj, considerând Clujul al doilea oraș după București din punctul de vedere al potențialului pieței imobiliare și vizăm încă 10-12 orașe”, a afirmat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Un parteneriat similar se dezvoltă cu grupul spaniol Porcelanosa, care se adresează segmentului de lux. După inaugurarea în aprilie 2018 a primului showroom Porcelanosa din București, se lucrează la următorul showroom, cel din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat în luna iunie 2018.

 

 

 

Citiți și despre: