DENTA 2017 începe pe 6 aprilie, la Romexpo

31.03.2017

În perioada 6-8 aprilie, la Romexpo, va avea loc cea de-a 35-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din ţara noastră.

Pe parcursul ediţiei de primăvară DENTA 2017, vizitatorilor li se vor prezenta echipamente și tehnologii noi, dezvoltate în domeniul medicinei şi tehnicii dentare. Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona: aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale, oferite doar pe parcursul expoziţiei.

La DENTA sunt aşteptate să expună peste 40 de companii, provenite cu predilecție din țările care au participat la majoritatea edițiilor anterioare ale evenimentului: Bulgaria, China, Franța, Italia,  România, Singapore.

Pe perioada expoziției, își prezintă noutățile și ofertele speciale producători, importatori și distribuitori de:

cabinete de medicină dentară și de produse necesare acestora: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice;
echipamente, instalații, materiale, instrumentar pentru laboratoare de tehnică dentară;
produse de igiena orală.

De la eveniment nu lipsesc companiile care oferă: service pentru echipamente, sisteme de procesare date clienți, sisteme de organizare a cabinetelor și laboratoarelor dentare, media, publicitate, literatură de specialitate.

Pe lângă componenta expozițională, târgul cuprinde și partea de simpozioane, conferințe și seminarii menite să informeze personalul medical din stomatologie despre noutățile din domeniu.

Aşadar, în cadrul DENTA se vor desfăşura o serie de conferințe, cursuri teoretice cu demonstraţii practice și hands-on, la care vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendinţele şi viitorul stomatologiei. Aceste evenimente conexe au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate.

Mai multe informaţii despre ediția de primăvară a DENTA, inclusiv programul manifestărilor conexe (conferințe, seminarii, prezentări și demonstrații practice) evenimentului se regăsesc pe www.denta.ro și pe pagina de Facebook Denta.Romexpo

 

 

 

Citiți și despre: