Stiri: Sanatate

Denta

DENTA 2018. Ediția de toamnă

12.11.2018

Cea de-a 36-a ediție a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II, va avea loc în perioada 15 – 17 Noiembrie. Târgul, organizat la ROMEXPO, reunește peste 140 de companii expozante. 123 de companii provin din România și 23 din Belgia, China, Marea Britanie, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Olanda, Pakistan, Polonia, Coreea de Sud și Elveția.

DENTA II. Prețuri speciale pe parcursul expoziției

Participanții la acest eveniment vor avea ocazia să achiziționeze, la prețuri speciale, o gamă largă de echipamente, aparatură, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice.

DENTA II. Evenimente conexe

În paralel cu expoziția, participanții vor avea ocazia să își îmbunătățească cunoștințele din domeniu prin participarea la o serie de evenimente conexe. Simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on-uri vor fi oferite participanților.

DENTA II. Organizatori

Expoziția este organizată de ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și în parteneriat cu: Asociația Furnizorilor de Produse Stomatologice din România, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Asociația Societatea Română de Reabilitare Orală și Asociația Dentară Română pentru Educație.

Bilet intrare:  20 de lei

Program de vizitare:

15-17 noiembrie 2018, orele 10.00-18.00

Detalii suplimentare despre DENTA II 2018 – Ediţia de toamnă se regăsesc pe www.denta.ro