DENTA 2018 Romexpo

DENTA 2018 Romexpo a reunit peste 3.000 de vizitatori

21.11.2018

DENTA 2018 Romexpo. DENTA II 2018, evenimentul de top al industriei stomatologice, a reunit 154 de companii. În perioada 15 – 17 noiembrie, la ROMEXPO, s-a desfășurat cea de-a 36-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II. Este vorba de cea mai dinamică și complexă manifestare pentru aria stomatologică din România.

DENTA 2018 Romexpo. 154 de companii participante

DENTA 2018 Romexpo a avut o creștere cu 21% a numărului de expozanți. La expoziție au participat 154 de companii:

  • 128 din România
  • 26 din Belgia, China, Marea Britanie, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Olanda, Pakistan, Polonia, Coreea de Sud și Elveția.

Suprafața DENTA II a fost de 8.300 mp. Nivelul este în creștere față de ediția de anul trecut cu 52%.

În același timp, gradul de internaționalizare a expoziției a fost de 17%, în creștere cu 55% față de evenimentul din 2017.

DENTA 2018 Romexpo. 3.000 de vizitatori

Per total, 3.000 de vizitatori au avut posibilitatea de a se informa şi cumpăra aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la cele mai bune prețuri.

DENTA 2018 Romexpo a atins un record în ceea ce privește evenimentele conexe. Specialiștii din domeniul stomatologiei au putut participa la 52 de activități tematice: simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on.

DENTA 2018 Romexpo. Printre acestea se numără:

  • Simpozionul Știintific de Medicină Dentară – Actualități în Medicină Dentară Digitală, organizat de Asociația Română de Reabilitare Orală;
  • Conferința „Mai întâi biologia”, organizată de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România,
  • Conferința „Inhalosedarea în stomatologice”, organizată de Tehnical Dent și susținută de Dr Anca Călin; prezentări: „Noțiuni generale în utilizarea Microscopului Endodonticîn practica dentară generală,” susținută de Dr. Horia Colibășanu și „Microscopul în endodonție sau arta salvarii dinților”, susținută de Dr. Andreea Oana Roșu.

Subiectele dezbătute conexe au avut în vedere tendinţele şi viitorul stomatologiei.

„La finalul celei de-a 36-a ediții a expozitiei internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II, vă mulțumim pentru participare și pentru contribuția adusă la realizarea celui mai vizibil eveniment pentru industria stomatologică din România. Vă dorim succes în activitatea desfășurată și vă așteptăm la ediția de primăvară a expoziției DENTA, care va avea loc între 11 și 13 aprilie 2019!”, transmite Mihai Costriș, Directorul General ROMEXPO.

Citește și Rezultate bune pentru UNIQA Asigurări și UNIQA Asigurări de viață

 

 

Citiți și despre: