Stiri: Sanatate

DENTA 2019 Romexpo

DENTA 2019 are loc în perioada 5-7 decembrie, la Romexpo

07.11.2019

DENTA 2019. ROMEXPO organizează, în perioada 5 – 7 decembrie, Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II. Târgul este dedicat medicilor dentiști aflați la începutul carierei, stomatologilor experimentați, dar și specialiștilor din acest domeniu.

DENTA 2019 Romexpo. Ce vor expune companiile?

În cadrul DENTA, companiile vor expune tehnici și aparaturi moderne menite să simplifice atât munca medicului stomatolog, cât și intervențiile pe care acesta le realizează.

De asemenea, la eveniment se regăsesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid și fără durere.

Participanții oferă produse și accesorii specifice pentru:

  • estetica dentară
  • implantologie
  • ortodonție
  • endodonție microscopică
  • parodontologie
  • chirurgie dentară
  • radiologie dentară
  • stomatologie pentru copii

DENTA 2019 Romexpo. Educație medicală

DENTA 2019 pune accent și pe educația medicală. Astfel, sunt organizate cursuri, simpozioane medicale, congrese și conferințe cu scopul de a-i ajuta pe specialiști să pună în practică noutățile apărute în domeniu.

DENTA 2019 Romexpo. Congresul Stomatologia 3D

Tot în cadrul târgului de la Romexpo, va avea loc și Congresul „Stomatologia 3D”. Evenimentul se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional. Acesta este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și își propune să contribuie la actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul „Stomatologia 3D” este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

DENTA 2019 Romexpo.  Workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic

Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic. Seminatul se desfășoară pe 5 decembrie, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

”Datorită interesului exprimat de companii pentru participarea la Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ROMEXPO anunță prelungirea perioadei de înscriere. Dacă doriți să vă înregistrați ca expozant la DENTA II, vă invităm să accesați formularele de participare de pe denta.ro. Împreună putem să contribuim la îmbunățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din România!”, mai precizează organizatorii.

Citește și ID Logistics, doi ani de activitate pe piața locală