Stiri: Sanatate

DENTA 2019 ROMEXPO

DENTA 2019 ROMEXPO: Programul complet al târgului

02.12.2019

DENTA 2019 ROMEXPO. Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II se desfășoară în perioada 5 – 7 decembrie, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

În cadrul expoziției vor fi prezentate inovaţii stomatologice și descoperiri din domeniul medicinei dentare, utile atât medicilor, cât și pacienților care au nevoie de soluţii rapide, eficiente şi cât mai accesibile.

DENTA 2019 ROMEXPO. 85 de companii

Nu mai puțin de 85 de companii, din 13 țări, participă la DENTA II. Acestea prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice. Firmele expun aparatură de ultimă generație, echipamente, accesorii, materiale, dispozitive specifice igienei orale şi produse farmaceutice pentru medicină dentară.

Vizitatorii specialiști vor găsi la târg cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort și au posibilitatea de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

DENTA 2019 ROMEXPO. Al 75-lea Congres al Societății Române de Stomatologie

De asemenea, în cadrul DENTA II are loc al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional, având ca temă principală Stomatologia 3D. Evenimentul este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și își propune să contribuie la actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

Workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic

Totodată, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic. Acesta se desfășoară pe 5 decembrie, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

DENTA 2019 ROMEXPO. Cursul Secrets of Dental Laser Therapy

Pe data de 6 decembrie, între orele 14:00 – 16:00, în Sala de Conferințe Denta din Centrul Expozițional ROMEXPO, se desfășoară cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy. Evenimentul este organizat în două paneluri. Primul presupune descrierea elementelor de bază ale laserului diodă și ilustrarea principalelor avantaje ale utilizării lui. Cel de-al doilea se va concentra asupra modului de aplicare a laserului pe țesutul moale și expunerea posibilelor reacții ale țesuturilor în contact cu acesta.

Specialiștii vor învăța cum să gestioneze viteza mâinii pentru a evita deteriorarea termică a țesuturilor moi și vor putea observa diverse aplicații dentare:

  • frenectomia
  • gingivectomia
  • depigmentarea gingiei
  • eliminarea anchiloglossiei
  • efectuarea unei biopsii.

DENTA 2019 ROMEXPO. „O nouă viziune în chirurgia regenerativă”

Sâmbătă, 7 decembrie, între orele 11:00 – 12:30, Smart Medical Solution organizează prezentarea „O nouă viziune în chirurgia regenerativă”, eveniment la care va fi prezent lectorul, doctor Mauro Libertucci.

Consultați programul complet al activităților conexe pe www.denta.ro.

Program de vizitare:

5 – 7 decembrie 2019, între 10:00 – 18:00;

Intrarea este liberă;

DENTA 2019 ROMEXPO. Accesul vizitatorilor:

  • pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);
  • auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre strada Parcului);

Citește și Rata şomajului, în scădere