Stiri: Sanatate

DENTA 2019 ROMEXPO

DENTA 2019 va avea loc pe 5-7 decembrie, la ROMEXPO

15.10.2019

DENTA 2019 ROMEXPO. Centrul expozițional a anunțat că organizează ediția de toamnă a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II. Târgul se desfășoară în perioada 5 – 7 decembrie 2019, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

”Succesul în găsirea tratamentului potrivit pentru afecțiunile stomatologice ale pacienților depinde atât de calitatea echipamentelor folosite în clinicile dentare, cât și de nivelul de pregătire al cadrelor medicale”, conform organizatorilor.

DENTA 2019 ROMEXPO. Cele mai moderne tehnologii

Potrivit acestora, în cadrul DENTA II se regăsesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort. Acesta este evenimentul care dă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

De asemenea, târgul DENTA II ilustrează tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară și prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor de medicină dentară.

”La DENTA II aveți ocazia unică de a promova produsele companiei dvs. și de a întâlni potențiali clienți sau noi parteneri. De asemenea, puteți participa la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice”, mai afirmă organizatorii târgului.

Congresul Stomatologia 3D

În cadrul expoziției va avea loc și Congresul „Stomatologia 3D”. Evenimentul se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional.

Congresul este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate: Prof. Dr. Meric Karapinar – Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe – Istanbul, Dr. David Gestakovski din Zagreb, Prof. Dr. Emilian Huțu – Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară – Protetică Dentară.

Cei interesați se pot înregistra ca expozant la DENTA II pe site-ul denta.ro.

DENTA 2019 ROMEXPO. Program de vizitare

5 – 7 decembrie 2019, între 10:00 – 18:00

Citește și La Pescaderia, primul restaurant-pescărie din Europa, se deschide în Pipera