DENTA 2019 Romexpo - Congresul Stomatologia 3D

DENTA, evenimentul noutăților în medicina dentară, începe pe 19 aprilie, la Romexpo

17.04.2018

În perioada 19 – 21 aprilie, la Romexpo, va avea loc cea de-a 37-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din ţara noastră.

Târgul este organizat într-unul dintre noile spații expoziționale Romexpo, B1, astfel încât companiile să beneficieze de oportunitatea de a prezenta la standarde internaționale produse și servicii pe care le propun unităților medicale.

Vizitatorii pot cumpăra la prețuri speciale, pe toată perioada expoziției: echipamente, aparatură, accesorii, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară care, prin faptul că reprezintă noutăți în domeniu, dau plus valoare actului medical.

De la eveniment nu lipsesc furnizorii de service pentru echipamente, sisteme de procesare date clienți și de organizare a cabinetelor și laboratoarelor dentare, literatură de specialitate.

Ediția de primăvară a târgului reunește peste 40 de companii din: Marea Britanie, Italia, Israel, China, România și Pakistan.

Expoziția oferă specialiștilor ocazia participării la o serie de evenimente conexe: simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on.

Subiectele dezbătute în cadrul acestor manifestări conexe vizează tendinţele şi viitorul stomatologiei și au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinătate.

Mai multe informaţii despre ediția de primăvară a DENTA, inclusiv programul manifestărilor conexe (conferințe, seminarii, prezentări și demonstrații practice) se regăsesc și http://www.denta.ro/manifestari-conexe și pe pagina de Facebook Denta.Romexpo

Program de vizitare DENTA:

19 – 21 aprilie 2018: între 10.00 și 18.00
Bilet intrare: 10 lei/zi