Stiri: Sanatate

#DENTAROMMEDICA2022

#DENTAROMMEDICA2022 a prezentat tehnologiile anului din domeniul stomatologiei și medicinei

19.10.2022

#DENTAROMMEDICA2022. În perioada 13 – 15 octombrie, ROMEXPO a organizat, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, #DENTAROMMEDICA2022 – un concept cu tematică medicală. La eveniment au participat medici stomatologi, specialiști și antreprenori din industria medicală, precum și studenți de la universitățile de profil.

97 de firme expozante

97 de firme expozante, din 10 țări: Bulgaria, China, Elveția, Franța, India, Italia, Polonia, România, Slovacia și Ungaria, au ilustrat tendințele și inovațiile din medicina dentară și generală, au prezentat ofertele speciale la aparatură, echipamente, accesorii și materiale și au găsit soluții eficiente și rapide pentru dezvoltarea business-ului.

Facilitatea interacțiunii

„Feedback-ul pozitiv primit după eveniment ne arată că #DENTAROMMEDICA2022 a facilitat interacțiunea dintre antreprenorii care activează în zona serviciilor medicale, personalități recunoscute din domeniu și viitori specialiști. Mulțumim companiilor care s-au alăturat acestui concept și sperăm ca #DENTAROMMEDICA să se dezvolte, iar numărul participanților să crească de la an la an. De asemenea, le suntem recunoscători vizitatorilor pentru că au ajuns la ROMEXPO și le recomandăm să urmărească programul nostru expozițional, pentru că urmează alte manifestări de succes”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

#DENTAROMMEDICA2022 a prezentat atât tehnologiile anului din domeniul stomatologiei și medicinei generale, cât și tehnicile și procedurile avansate ale unor specialiști renumiți, manifestarea având și o latură academică.

Demonstrațiile practice, reduceri și posibilitatea de testare a echipamentelor

De la eveniment nu au lipsit demonstrațiile practice, reducerile considerabile și posibilitatea de testare a echipamentelor expuse. Mai mult decât atât, prin intermediul cursurilor de perfecționare, profesioniștii din domeniu au avut șansa să-și actualizeze cunoștințele de specialitate și și-au îmbunătățit abilitățile practice.

#DENTAROMMEDICA2022. Curs de chirurgie ghidată

În cadrul #DENTAROMMEDICA2022, Prof. Univ. Dr. Augustin Mihai a susținut un curs de chirurgie ghidată, unde participanții au descoperit care sunt etapele realizării ghidului protetico – chirurgical 3D, cum se inserează implanturile cu ajutorul ghidului chirurgical și care sunt datele specifice privind chirurgia ghidată 3D de inserare a implanturilor în scop protetic.

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit. Cum se poate transforma centrul expoziţional