Stiri: Sanatate

#DentaRommedica2023

Când are loc #DentaRommedica2023? Anunțul făcut de Romexpo

27.07.2023

#DentaRommedica2023. Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară și Târgul internațional de medicină și farmacie au loc în perioada 12 – 14 octombrie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

”Ești producător sau distribuitor de echipamente, aparatură și instrumente pentru clinici stomatologice, laboratoare de tehnică dentară sau cabinete medicale? Imporți consumabile necesare în desfășurarea activității stomatologice sau a medicinei generale? Oferi servicii specializate sau dezvolți tehnologii revoluționare pentru industria medicală sau farmaceutică? Atunci trebuie să participi ca expozant la #DentaRommedica2023”, anunță Romexpo.

#DentaRommedica2023. Tehnologii digitale

Cele două manifestări aduc în prim plan tehnologiile digitale pentru stomatologia viitorului și soluțiile moderne care răspund provocărilor medicinei generale.

Evenimentul se adresează medicilor stomatologi, farmaciștilor, celor care practică medicina generală, specialiștilor și antreprenorilor din industria medicală, precum și studenților de la universitățile de profil.

Termenul limită de înscriere ca expozant este 30 iunie.

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit. Cum se poate transforma centrul expoziţional