Stiri: Constructii

Depaco deschide al doilea centru regional marca Wetterbest

14.06.2018

Depaco, companie care realizează sisteme pentru acoperişuri, parte din grupul Teraplast, își continuă politica de consolidare a businessului și deschide un centru regional de vânzare în orașul Cluj-Napoca.

Deschiderea noului centru va permite o servire mai bună a zonei Ardealului, clujenii având la dispoziţie un showroom şi un punct de contact cu brandul Wetterbest, de unde vor putea să afle mai multe informaţii despre produsele companiei.

Planurile pentru următoarele trei luni sunt reprezentate de atingere a unei cote de piaţă de 20% în nordul şi centrul ţării, ca rezultat direct al creşterii semnificative a distribuţiei numerice a produselor Wetterbest.

La nivel naţional, în luna mai a anului curent, Depaco a acoperit 3500 de case, iar luna aceasta se va atinge pragul de 4000.

Primul centru regional Wetterbest a fost deschis în aprilie, la Timișoara, și face parte din planul companiei de a-și desfășura activitatea în cât mai multe zone din țară.

„Eram prezenţi şi până acum în Cluj, primeam comenzi prin intermediul reţelei de parteneri distribuitori, oamenii se interesau de produsele noastre. Întrucât exista interes, după o analiză a potenţialului economic al zonei am decis că este un pas necesar să avem propriul centru de vânzare. Experienţa anterioară de la Timişoara ne-a confirmat că este înţelept să fim mai aproape de oameni şi Clujul este cu siguranţă un pol important în dezvoltarea brandului Wetterbest”, a declarat Valeriu Irimescu, CEO Depaco.

Începând din luna mai a anului 2017, Depaco face parte din grupul Teraplast.