Stiri: IT&C

Depanero are trei noi membri în echipa de management

01.10.2015

Firma de servici din domeniul electro-IT, Depanero, are trei noi membri în echipa de management: Iulia Palaghie care ocupă funcția de Customer Experience Manager, Cristina Crangus, noul Director Comercial și Irina Mincinopschi, noul Director de Resurse Umane.

„Consolidarea echipei de management face parte din strategia companiei de extindere pe piața locală și la nivel regional. De asemenea, urmărim creșterea numărului de parteneriate cu producători și retaileri și eficientizarea proceselor din punct de vedere comercial. Pentru următoarele luni, avem în vedere și implementarea programelor pentru dezvoltare profesională în interiorul Depanero și crearea de alternative inovative prin care să le oferim clienților variante inedite și eficiente de soluționare a solicitărilor acestora”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

Irina Mincinopschi va dezvolta strategia de HR a Depanero având ca priorități implementarea programelor de dezvoltare profesională, managementul performanței, precum și identificarea și cultivarea talentelor din organizație.

Cristina Crangus are o experiență de peste nouă ani în domeniu și a lucrat în industria FMCG pentru GlaxoSmithKline, unde a condus echipa de vânzări și ulterior a gestionat relația cu marile lanțuri de retail din România, iar Iulia Palaghie este responsabilă de creșterea încrederii clienților în serviciile Depanero prin oferirea de răspunsuri prompte și soluții customizate la solicitările acestora.