Stiri: Companii

Alina Dimitriu Departamentul de Audit EY Romania

Departamentul de Audit EY România: Alina Dimitriu este noul Partener

05.11.2018

Departamentul de Audit EY România: Compania a anunțat că are un nou partener în cadrul Departamentului de Audit! Numirea a fost făcută luni de către EY România. Astfel, Alina Dimitriu devine Partener în cadrul Departamentului de Audit, pe domeniul Servicii financiare.

Departamentul de Audit EY România: 22 de ani de experiență

Având peste 22 de ani de experiență, în special în audit și consultanță în domeniile asigurări, bancar și în cel imobiliar, Alina Dimitriu s-a alăturat EY în urmă cu șase ani ca Director. Ea și-a continuat evoluția profesională până la actualul rol, de Partener.

Departamentul de Audit EY România: Ce spune Alina Dimitriu?

”Noul rol în cadrul echipei constituie o nouă etapă profesională pentru mine și o provocare de a dezvolta în continuare practica de Audit a EY, pe o bază multidisciplinară și multi-sector”, declară Alina Dimitriu.

Alina Dimitriu coordonează serviciile EY din domeniul asigurărilor, proiecte de auditare a societăților din domeniul bancar și nebancar, proiecte din domeniul reglementărilor (Solvency II, Balance Sheet Review și Asset Quality Review). De asemenea, se implică în furnizarea de asistență privind proiectarea procedurilor și metodologiilor de audit intern bazate pe risc și evaluarea funcțiilor de audit intern.

Departamentul de Audit EY România: Ce spune conducerea EY România?

”Mă bucur să anunț promovarea Alinei ca Partener în cadrul echipei noastre de Audit. Este un profesionist bine cunoscut în piață și cu o bogată experiență, atât în auditul extern, cât și în servicii de consultanță pentru sectorul serviciilor financiare”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Departamentul de Audit EY România: Cele mai bune joburi din lume

Pentru al patrulea an la rând EY se află pe lista celor mai bune 25 de locuri de muncă din lume (Great Place to Work®) (GPTW).

În 2018, EY se regăsește pe locul 19. În plus, este încă singurul Big Four care se află în acest prestigios clasament.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global. Compania are 260.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări. Veniturile ajung la aproximativ 34,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018.

În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în 1992.

Citește și ARB a lansat un nou Cod de Conduită bancară