Stiri: Logistica

Depozit Cargus Buzau

Depozit Cargus Buzău: Investiţie de jumătate de milion de euro

14.05.2021

Depozit Cargus Buzău. Compania de curierat Cargus a inaugurat, la Buzău, un depozit cu o suprafaţă de aproape 1.400 de metri pătraţi. Deschiderea noului centru logistic a avut loc în urma unei investiţii de jumătate de milion de euro.

Depozit Cargus Buzău. O suprafaţă operaţională de 1.385 de metri pătraţi

Depozitul firmei Cargus are o suprafaţă operaţională de 1.385 de metri pătraţi şi permite procesarea unei game largi de greutăţi şi volume, precum şi descărcarea şi încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Depozitul este situat în zona industrială a oraşului Buzău. Construcţia a costat aproximativ 500.000 de euro.

Ce spune conducerea companiei?

„Inaugurăm oficial acest depozit în Buzău care reprezintă, ca şi format, ceea ce pentru Cargus indică ce înseamnă să fii flexibil şi să poţi să-ţi adaptezi livrările, nu neapărat printr-un depozit foarte mare, ci printr-un depozit adaptabil. Suprafaţa totală pe care o avem aici, cu tot cu zonele de deservire, plus depozitele, este de aproape 2.000 de metri pătraţi.

Spaţiul conţine pe lângă depozitul în sine, unde curierii vin şi preiau marfa, toate lucrurile se întâmplă într-un mod foarte organizat, astfel încât din denumirea de cross-docking este elementul cel mai important că practic în momentul în care depozitul este gol la o anumită oră înseamnă că livrările s-au făcut în timp.

Acesta este obiectivul la care vrem să ajungem, timpul de livrare la clientul final este obiectivul principal şi nu depozitarea. Acesta este un element pe care în structura acesta de depozit îl avem în vedere”, a explicat Adrian Faur, director Marketing şi Comunicare Cargus România.

Depozit Cargus Buzău. Punct Ship&Go

Depozitul cuprinde şi un punct Ship & Go. Este vorba de conceptul Cargus creat ca opţiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienţi. În noul format, punctul Ship & Go încorporat în depozit oferă clienţilor o imagine unificată pentru serviciile Cargus prestate de la preluare până la livrare.

Citeşte şi Warehouse Management System, managementul eficient al depozitelor