Depozit Profi

Profi a inaugurat un nou depozit

15.10.2020

Depozit Profi. Retailerul a anunţat că a inaugurat primul său depozit cu temperatură negativă. Astfel, în această săptămână, rețeaua Profi a început primele livrări de marfă către magazine de la noul său depozit, primul care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate.

Depozit Profi. Ce spune conducerea retailerului?

“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “În 2022 vom avea depozite cu temperatură negativă în întreagă țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie”, a completat acesta.

CTP Park Bolintin Deal

Situată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, noua unitate logistică poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încarca 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreagă gamă de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

Având peste 21.000 de angajați în mai bine de 1330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat. De asemenea, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Citeşte şi Care sunt adevăratele efecte ale pandemiei de coronavirus asupra economiei? Studiu CITR

 

 

 

Citiți și despre: