Stiri: Finante

Depozit TBI Bank.

TBI Bank, noi avantaje pentru clienții care își deschid un depozit

10.06.2019

TBI Bank a anunțat că garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen. Astfel, banca a introdus un nou beneficiu pentru toții clienții săi care au depozite la termen deschise în cadrul băncii.

Depozit TBI Bank. Dobândă

Începând din luna mai a anului curent, toți clienții TBI Bank care aleg să economisească prin platforma online a băncii primesc o dobândă de 1% pentru întreaga sumă cuprinsă în depozitul la termen, în situația în care decid să îl lichideze anticipat.

Depozit TBI Bank. Zero comision pentru tranzacții

Depozitele TBI Bank sunt printre cele mai atractive de pe piața locală în ceea ce privește dobânzile oferite și au zero comision pentru tranzacții pe întreaga durată a depozitului. Scadențele depozitelor TBI Bank în lei variază între 1 și 36 de luni, iar ratele dobânzilor urcă până la 4,5% pe an pentru depozitele online pe 3 ani.

Depozit TBI Bank. Ce spune conducerea băncii

„Înțelegem că oricine se poate confrunta cu o situație urgentă, când are nevoie neapărat să își lichideze depozitul înainte de termen. Este destul de dureros, pentru că în mod normal clientul pierde toată dobânda acumulată. Cum putem noi rezolva această problemă? Nu doar că percepem zero taxe penalizatoare pentru lichidarea anticipată a depozitului online, ci facem și un pas în plus: vom plăti 1% dobândă la valoarea depozitului pentru toată perioada în care banii au fost depozitați la noi”, spune Lukas Tursa, Vicepreședinte Senior și Director Finanțare al TBI Bank.

Depozit TBI Bank. Soluții digitale

În urmă cu doi ani, TBI Bank a lansat în România platforma de depozite online. Lansarea a venit ca răspuns direct la nevoia în creștere pentru produse financiare care combină profitabilitatea ridicată și flexibilitatea. TBI Bank adaugă constant noi soluții digitale la portofoliul său bogat de produse de economisire. În 2018, banca a început să ofere depozite online și în Germania, cea mai mare piață de economisire din Europa.

Citește și Rețeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă șapte birouri