Stiri: Finante

Depozitarul a înregistrat noi instrumente financiare

10.08.2016

Depozitarul Central a anunţat că a înregistrat în sistemul de compensare-decontare şi registru RoClear, în vederea desfăşurării de operaţiuni de decontare transfrontalieră instrumentele financiare emise de Air Berlin PLC, respectiv Public Power Corporation Finance PLC.

Air Berlin PLC, împreună cu subsidiarele sale, furnizează servicii de transport aerian către numeroase destinaţii din Europa, Insulele Canare sau America de Nord. Operează zboruri între 20 de locaţii din Germania, către 85 de destinaţii din Europa şi 8 destinaţii în Africa de Nord.

Public Power Corporation S.A. a fost fondată avand ca scop implementarea unei politici naţionale de energie, prin care să se realizeze electrificarea întregului teritoriu al Greciei. Acest lucru urmează să fie obţinut prin utilizarea eficientă a resurselor locale, crezul companiei fiind că fiecare cetăţean grec are dreptul la electricitate la cel mai mic preţ posibil. Public Power Corporation Finance plc a fost înfiinţată în anul 2009 ca subsidiară a Public Power Corporation S.A. avand sediul central în Londra.