Stiri: Energie

Deranjamente Delgaz Grid.

Deranjamente Delgaz Grid. Anunțul făcut de companie!

20.12.2019

Deranjamente Delgaz Grid. Compania Delgaz Grid a anunțat că deranjamentele la electricitate pot fi semnalate de către consumatori și în mediul on-line. Astfel, pe site-ul delgaz.ro a fost dezvoltată o secțiune specială pentru înregistrarea sesizărilor privind întreruperile de energie electrică.

Deranjamente Delgaz Grid. O alternativă la Call Center

Această facilitate reprezintă o alternativă la serviciile de Call Center-ul ale companiei. De asemenea, pe site-ul Delgaz pot fi găsite informații despre întreruperile programate în cazul unor lucrări.

Clienții Delgaz Grid din județele Vaslui, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Botoșani care doresc să sesizeze avarii în sistemul de distribuție al energiei electrice au la dispoziție, începând din luna decembrie, o alternativă în mediul online, mult mai rapidă și mai simplă. Astfel, aceștia pot accesa site-ul delgaz.ro, secțiunea energie electrică/ rețeaua de distribuție a energiei electrice/ anunță deranjamente, unde după întroducerea datelor privind localizarea deranjamentului (județ, localitate, stradă, cod loc consum, nr. de telefon), la final ei vor primi un număr de înregistrare a sesizării.

Procedura on-line are o durată de aproximativ 1 minut.

Call Center-ul Delgaz Grid poate fi apelat la numărul de telefon: 0800.800.929.

Deranjamente Delgaz Grid. Întreruperi programate

De asemenea, în secțiunea energie electrică/ informații utile/ întreruperi programate pot fi obținute informații legate de lucrările dintr-o localitate, străzile pe care se desfășoară aceste intervenții și intervalul orar estimat pentru finalizarea lor. Totodată, consumatorii se pot abona pentru primirea informațiilor pe e-mail despre întreruperile de energie ce îi pot afecta.

Deranjamente Delgaz Grid. Ce spun reprezentanții companiei?

”Prin noile facilități ale site-ului, compania Delgaz Grid și-a propus reducerea semnificativă a timpului de interacțiune a unui client în situațiile referitoare la anunțarea unui deranjament și îmbunătățirea informării în cazul unor incidente sau lucrări programate în rețeaua de distribuție a energie electrice”, precizează reprezentanții companiei.

Citește și Industria României în 2020: Estimările pentru anul viitor sunt pesimiste