Deschidere Colosseum Mall

Când se deschide Colosseum Mall?

15.07.2020

Deschidere Colosseum Mall. Inaugurarea Colosseum Mall, planificată inițial pentru sfârșitul acestui an, a fost reprogramată pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei de coronavirus.

Deschidere Colosseum Mall. Ce spune conducerea centrului comercial?

„Împreună cu partenerii noștri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru.”, a spus Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall.

Deschidere Colosseum Mall. O investiţie de 30 milioane de euro

Colosseum Mall, o investiție de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape nouă ani. Compania înregistrează performanțe notabile în fiecare an.

Procesul de închiriere al Colosseum Mall este avansat, cu peste 85% din spații contractate.
Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

Un proiect atractiv

„Deși pandemia Covid-19 a influențat dinamica pieței de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte și să își consolideze afacerile offline și online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internațional de modă, care va fi anunțat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezență online foarte puternică și va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall.”, a spus Doinița Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.

Colosseum Mall este așteptat de comunitatea din Nord-Vestul Capitalei și își propune astfel să își consolideze poziția de principală destinație de cumpărături și oportunități de petrecere a timpului liber din zonă.

Deschidere Colosseum Mall. Magazine

Această extindere va consolida totodată și mixul existent de chiriași, care include retaileri importanți precum:

  • Carrefour
  • Leroy Merlin
  • Altex
  • Jysk
  • Sport Vision
  • LC Waikiki
  • Pepco

La acestea se adaugă și alte branduri importante care oferă o varietate mare de bunuri și servicii.

La ora actuală, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Citeşte şi România susține implementarea instrumentului SURE

 

 

 

Citiți și despre: