OMNIASIG rezultate financiare 2019.

Despăgubiri OMNIASIG: Topul celor mai mari daune

20.09.2018

Despăgubiri OMNIASIG: Află care sunt cele mai frecvente cauze pentru despăgubirile plătite de compania de asigurări, în perioadă ianuarie-iunie 2018! Compania OMNIASIG a anunţat că înregistrat o evoluție pozitivă și un rezultat profitabil, în primele şase luni ale anului. Primele brute au avut o creştere de peste 9%. Valoarea acestora a ajuns la peste 558 milioane lei.

În acelaşi timp, despăgubirile OMNIASIG au ajuns la peste 306 milioane lei.

Despăgubiri OMNIASIG: Segmentul PROPERTY

Cea mai costisitoare despăgubire pe segmentul PROPERTY a fost de 1,7 milioane lei. Dauna a fost provocată de un incendiu la un hotel.

Compania a mai plătit 590.000 lei pentru ruperea brațului unei macarale. Aceasta fiind, pe segmentul menţionat, a doua cea mai mare sumă plătită.

Pe locul al treilea, cu o pagubă de 380.000 de lei, se află un scurtcircuit electric ce a determinat un incendiu la o automacara.

Compania a mai plătit 354.000 de lei pentru o inundație într-o clădire de birouri şi 330.000 pentru avarierea unei hale de producție, în urma unei furtuni.

Despăgubiri OMNIASIG: RCA

Pe segmentul RCA, cea mai mare daună a fost de 6,5 milioane de lei. Suma a fost plătită pentru un accident care a avut loc în Franța. Din cauza vitezei excesive, şoferul a intrat în coliziune cu un scuter.

Tot pentru un accident în străinătate, OMNIASIG a plătit 3,9 milioane lei. Accidentul acesta a avut loc în Italia. Şoferul nu a respectat indicatorul stop dintr-o intersecție, iar mașina sa a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În topul celor mai mare despăgubiri, pe locul al treilea, se află un alt accident, din Slovacia. Compania a achitat 3,3 milioane lei. Şoferul a adormit la volan și a pătruns pe contrasens. Acest lucru a dus la răsturnarea unui autocamion care circula regulamentar și care transporta echipamente electronice.

Despăgubiri OMNIASIG: CASCO

Cea mai mare despăgubire pentru o asigurare CASCO a fost de 475.000 lei. În urma unui accident rutier, un autotractor a fost lovit de tren.

Pentru un accident în care o maşină a derapat într-o curbă, în condiții de ploaie torențială, și s-a răsturnat, compania a achitat 285.000 lei.

A treia cea mai mare despăgubire CASCO a fost de 282.000 lei. Un şofer a pierdut controlul maşinii și a acroșat două autovehicule parcate.

Despăgubiri OMNIASIG: Asigurări de locuinţe

În domeniul Asigurărilor de locuințe, cea mai mare daună a fost de 254.000 lei. Această sumă a fost achitată după ce un incendiu declanșat la locuința vecină s-a extins la imobilul asigurat.

A doua cea mai mare daună a fost de 142.000 lei. Este vorba de un incendiu declanșat într-o cameră tehnică și care s-a extins şi către acoperișul locuinței.

De asemenea, OMNIASIG a plătit 89.000 lei pentru o daună cauzată de un incendiu care a pornit într-o bucătărie, de la un scurtciruit electric.

Despăgubiri OMNIASIG: Asigurări de călătorie

Pe segmentul Asigurări de călătorie, cea mai mare pagubă a avut o valoare de 139.000 lei. Suma a fost plătită în cazul unui asigurat care a avut nevoie de spitalizare în Canada.

Locul al doilea şi al treilea este ocupat de despăgubiri plătite pentru activități sportive.

95.000 au fost plătiţi pentru o persoană care şi-a fracturat un picior, după ce a căzut de pe bicicletă.

Totodată, un accident la schi în Austria se află pe locul al treilea privind daunele. Costul a fost de 66.000 lei.

Citeşte şi Rezultate financiare bune pentru OMNIASIG, în primul semestru din 2018

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Despăgubiri OMNIASIG: Topul celor mai mari daune

  1. Pingback: Tranzactie importanta pe piata imobiliara | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Tranzacţie importantă pe piaţa imobiliară: Proprietarul Sun Plaza, preluat de Immofinanz - Evenimente Locale

Comentariile nu sunt permise.