Stiri: Companii

Destinația primăverii: Portugalia

03.05.2018

Veşti excelente pentru românii pasionaţi de călătorii în general şi de Portugalia, în special. Tap Air Portugal operează zboruri zilnice, directe între Bucureşti şi Lisabona. În doar 9 luni de la revenirea în ţara noastră, compania aeriană portugheză a înregistrat creşteri spectaculoase ale numărului de pasageri transportaţi, confirmându-se astfel interesul sporit al românilor pentru această destinație.

„Avem o creştere de 17% în ceea ce priveşte numărul de pasageri pe care îi transportăm între Bucureşti şi Lisabona. Tocmai de aceea am considerat că este oportun să introducem zboruri zilnice pe această rută. Ajungem, în acest fel, la un număr de aproape 8000 de călători care zboară cu noi în fiecare lună”, a spus Claudia Stroescu – Sales Manager Romania, TAP AIR Portugal.

Reprezentanţii Tap Air pun la dispoziție mai multe pachete tarifare pentru vară, la prețuri foarte atractive. Astfel, preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 120 euro, dar posibilităţile de tarifare sunt multiple, tocmai pentru ca pasagerii să îşi poată adapta planul în funcţie de nevoile lor.

„Flexibilitatea în privinţa planurilor tarifare este importantă şi se simte în faptul că tot mai mulţi pasageri aleg să zboare cu TAP Air Portugal. Compania noastră a transportat lunar mai mult de un milion de persoane în ultimul an. Şi mai este un lucru de care suntem extrem de încântaţi: avem un factor de încărcare egal cu nivelul record anunţat de IATA pentru 2017, 80,2% din numărul de locuri ocupate într-un avion”, a mai spus Claudia Stroescu.

Portugalia a devenit în ultimii ani una din destinaţiile preferate ale românilor, fie că vorbim de o vacanţă la plajă sau de un city break în fascinanta Lisabona. Cu o listă impresionantă de locuri de patrimoniu UNESCO, peisaje spectaculoase, metropole pline de viaţă şi sătucuri izolate de munte, Portugalia este ţara în care te întorci de fiecare dată cu aceeaşi plăcere, pentru că descoperi de fiecare dată ceva nou.

În plus, Lisabona este şi poarta de trecere către alte destinaţii la mare căutare şi asta se simte tot în creşterea numărului de călători. Traseele către şi dinspre Azore şi Madeira, de exemplu, au crescut cu 28,3% iar pe rutele către Brazilia numărul de călători este mai mare cu 18,6%.

În total Tap Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.