Stiri: Social

Destinatii de vara pentru familii cu copii

Destinații de vară pentru familii cu copii

06.06.2019

Destinații de vară pentru familii cu copii. Care sunt cele mai bune destinații pentru vacanțele alături de cei mici? Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro prezintă cele mai bune locații de vacanță pentru cei care vor să se bucure de un concediu minunat, alături de noii membri ai familiei. Clasamentul oferă opțiuni atât pentru proaspeții părinți cât și pentru cei cu câțiva ani de experiență.

Vacanțele alături de cei mici vin la pachet cu provocări la finalul cărora toți se bucură de experiența unor noi reușite.

Destinații pentru familiile cu bebeluși

Părinții care și-au obișnuit copilul să petreacă timp în marsupiu sunt cei mai câștigați atunci când vine vorba de călătorii, însă de multe ori familiile cu bebeluși se gândesc și la cum se vor descurca cu căruciorul celui mic. Astfel, este important ca infrastructura locației vizitate să corespundă cerințelor pe care le au.

Orașele care s-au îngrijit de cărucioarele părinților călători sunt Londra, Copenhaga și Montreal.

Astfel, trecerile de pietoni, accesul în stațiile pentru mijloace de transport în comun, intrările în clădiri publice sau în centre comerciale au fost proiectate cu înțelepciune în fiecare dintre cele trei orașe.

De asemenea, în aceste trei orașe, alăptatul în public este permis și agreat.

Prețul mediu pentru o noapte într-o cameră triplă de hotel de 3 sau 4 stele:

  • Londra – 251 €
  • Copenhaga – 220 €
  • Montreal – 215 €

Destinații de vară pentru familii cu copii. Top 3 destinații cu parcuri acvatice

Pentru familiile cu copii mai mari, vacanțele ideale încep să conțină din ce în ce mai multă adrenalină și sesiuni tot mai lungi de înot sau sporturi acvatice.

Spațiile amenajate în funcție de vârstă ajută în același timp la relaxarea părinților și la distracția copiilor, prin urmare destinațiile în care se găsesc parcuri acvatice devin tot mai populare, în special în perioada vacanței de vară.

Destinații de vară pentru familii cu copii. Dubai

Dubaiul deține numeroase recorduri mondiale pentru diferite realizări arhitecturale sau de infrastructură. În plus, oferă suficiente motive de bucurie și copiilor. Wild Wadi Waterpark și Laguna Waterpark sunt specializate pe divertismentul specific parcurilor acvatice, activitățile disponibile în Motiongate Dubai sunt strâns legate de cele mai celebre filme de animație, iar Legoland Dubai nu mai are nevoie de prezentare.

Destinații de vară pentru familii cu copii. Innsbruck

Familiile care adoră traseele montane vor putea să își mulțumească pe deplin copiii care adoră jocurile acvatice dacă aleg ca destinație de vacanță orașul din vestul Austriei.

Area 47, cel mai mare parc de distracții în aer liber din Austria oferă o multitudine de opțiuni întregii familii dornice de aventură, fie ea acvatică sau cu focus mai degrabă montan.

De menționat este și faptul că la o distanță de doar 80 km se află renumitul castel Neuschwanstein, modelul de inspirație al creatorilor Disney.

Destinații de vară pentru familii cu copii. Tenerife

Pe lângă multitudinea de plaje și Parcul Național Teide, insula se bucură de un parc tematic cu specific Thailandez.

După o zi petrecută în Siam Park turiștii se pot relaxa pe plaja Siam, totul în prezența vulcanului Teide care va umple fiecare fotografie de vacanță.

Prețul mediu pentru o noapte într-o cameră triplă de hotel de 3 sau 4 stele:

  • Dubai – 126 €
  • Innsbruck – 156 €
  • Tenerife – 130 €

Citește și Românii vor să aibă un stil de viață sănătos, însă nu sunt prea bine informați