Stiri: Social

Destinatii Ziua Indragostitilor 2019

Trei destinații frumoase pentru Ziua Îndrăgostiților 2019

08.02.2019

Destinații Ziua Îndrăgostiților 2019. Februarie este considerată luna dragostei. Călătoriile reprezintă o bună modalitate de a-ți impresiona partenerul dacă te afli în pană de idei. Așadar, un city break romantic ar putea fi cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților.

FlixBus recomandă trei orașe romantice, pe care trebuie să le explorezi neapărat în doi.

Acestea sunt orașe pline de romantism și care păstrează o atmosferă trendy.

Destinațiile recomandate sunt aproape de noi, iar costurile reduse de transport oferă ocazia să te bucuri de o Zi a Îndrăgostiților demnă de un cuplu regal:.

Destinații Ziua Îndrăgostiților 2019. Praga

Praga este considerată o mică bucată de paradis medieval de către romanticii din întreaga lume. Atmosfera romantică poate fi resimțită vizitând Castelul Praga şi atracţiile din apropiere.
Pentru seară, echipa FlixBus propune o plimbare în zona Catedralei Sfântul Vitus și vizitarea grădinilor regale pentru a te bucura de luminile spectaculoase.

Destinații Ziua Îndrăgostiților 2019. Budapesta

Budapesta reprezintă cel mai bun loc din Europa în care să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților, în cazul în care dispui de un buget limitat. Acesta este una dintre cele mai accesibile destinații, însă și unul dintre cele mai romantice orașe.

O plimbare pe celebrul Bulevard Andrássy poate fi o ocazie excelentă pentru a alege un dar de neuitat.

De asemenea, poți încerca o degustare de vinuri într-o pivniță medievală din Castelul Buda. Acolo puteți alege din mai multe meniuri de vinuri din cele mai renumite regiuni din Ungaria.

Puteți încheia seara cu o plimbare romantică pe celebrul Pod cu Lanțuri, pentru a vă bucura de o priveliște de neuitat. O altă sugestie amuzantă ar putea fi o vizită la patinoarul din Parcul Central! Dragostea plutește în aer, nu-i așa?

Destinații Ziua Îndrăgostiților 2019. Bratislava

Bratislava este recunoscută pentru clădirile medievale, teatrele și spectacole de operă. Puteți să descoperiți magia acestui oraș, la braț, cu o plimbare prin centrul istoric. Urcați apoi spre Castel pentru o priveliște spectaculoasă.

Puteți lua prânzul într-unul din restaurantele cochete din zona Bisericii Sfântul Martin.

De asemenea, o plimbare cu barca pe Dunăre este un alt mod minunat de a admira orașul. Turnul de observație și restaurantul UFO reprezintă un loc perfect pentru cuplurile care vor să se bucure de o seară romantică.

Citește și City break Ziua Îndrăgostiților 2019. Ofertele anunțate de Ryanair