Stiri: IT&C

DevCon 2019 are loc in perioada 12-14 noiembrie

DevCon 2019 are loc în perioada 12-14 noiembrie

25.10.2019

DevCon 2019 va avea loc în perioada 12-14 noiembrie, la Athénée Palace Hilton din București. Este vorba de evenimentul premium dedicat profesioniștilor IT despre ultimele noutăți pe subiecte din inteligența artificială, securitate, testare sau Java. Pe agenda evenimentului sunt incluși atât speakeri internaționali de la companii precum Google, RedHat, King sau Oracle, cât și companii locale de renume precum: Playtika, Cognizant Softvision, Raiffeisen Bank sau Verint.

Noutatea din acest an constă în organizarea a patru conferințe IT de sine stătătoare:

 • AICon
 • SecurityCon
 • JavaCon
 • QA&TestingCon

DevCon 2019. Cea mai mare platformă de informații

Evenimentul urmărește să dezvolte demersul de a realiza cea mai mare platformă de informații pentru cei prezenți în cadrul comunității de developeri.

Conferințele organizate pornesc de la cele mai dorite tehnologii, dar și cele mai discutate subiecte ale momentului. Desfășurate pe parcursul a trei zile, conferințele din cadrul DevCon vor avea loc astfel:

 • AI & Machine Learning Con – 12 noiembrie
 • Security Con – 13 noiembrie
 • QA & Testing Con– 13 noiembrie
 • Java Con – 14 noiembrie

DevCon 2019. Prezentări tehnice

Agenda propune o serie intensivă de prezentări tehnice care vor propune noi perspective asupra tehnologiilor actuale, dar și oportunitatea de networking cu pasionați de tehnologie, seniori și profesioniști din domeniu și lideri de la companii de top din industrie.

“Noi numim seria de conferințe DevCon pentru că celebrează spiritul tuturor evenimentelor noastre, având în spate misiunea de a fortifica legătura dintre ideile pe care comunitatea globală de IT le are și cum România are un cuvânt de spus în această direcție. Veți observa că vrem să păstrăm acestă tradiție de a împărtăși idei valoroase pe care l-am început cu evoluția DevTalks și credem că este cea mai interesantă agendă propusă de până acum concentrându-se doar pe sesiunile de conținut, pregătite atent alături de ambasadorii noștri de la Academia Testării, Tiberiu Anghel – Fondator Cyborn, Ana-Maria Mihălceanu – Tehnical Lead IBM, Victor Rențea – Lead Arhitect IBM și Silviu Șerban – Fondator HeliosVision.” , a afirmat Andreea Tudorache, Project Manager DevCon.

DevCon 2019. 20 de speakeri

Peste 20 de speakeri locali și internaționali vor fi parte din experiența conferințelor. Printre invitații de renume prezenți în cadrul DevCon se află:

 • Ira Winkler, unul dintre cei mai influenți specialiști mondiali în securitatea informației și autor a peste șase cărți despre domeniul securității
 • Laurent Picard, Google Developer și co-creatorul primului eBook reader european
 • Dimitris Andreadis, directorul departamentului de Engineering la Red Hat
 • Zoë Rose, ethical hacker și Cyber Security specialist

În plus, fiind deja parte din comunitatea speakerilor care sunt aproape de evenimentele organizate de noi, la eveniment va fi prezent și Vitaly Friedman, co-fondatorul Smashing Magazine, în calitate de moderator al conferinței de Artificial Intelligence & Machine Learning care va avea loc pe data de 12 noiembrie.

Mai multe informații despre biletele disponibile, speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul evenimentului www.dev-con.ro.

Citește și Evoluția afacerilor în 2019. Principalele provocări și oportunități