Stiri: IT&C

DevCon Live 2020

DevCon Live 2020 reuneşte peste 5.000 de profesionişti IT

29.09.2020

DevCon Live 2020. În această toamnă, comunitatea IT din România este invitată să participe la DevCon Live – cea mai mare serie de conferințe de tehnologie, desfășurate în mediul online. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live este un hub de tehnologie ce va fi activ toată luna noiembrie și va susține patru săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei precum:

  • Java
  • JavaScript
  • Web & Mobile
  • Cybersecurity

DevCon Live 2020. Companii de renume

Cea de-a doua ediție va reuni, în online de această dată, peste 5.000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Facebook, Google, Spotify, JetBrains sau Red Hat. De la aceştia, participanții vor putea afla noutăți din industrie, dar și exemple de bune practici.

Ce spun organizatorii evenimentului?

„Fiind deja pionieri ai DevTalks Reimagined, singurul eveniment online din această primăvară care a adus împreună, timp de 3 zile, peste 5000 de participanți, 100 de speakeri, 20 de companii IT partenere și o zonă interactivă formată din 58 de standuri expoziționale, ne-am adunat din nou forțele și pregătim cu entuziasm următorul eveniment online – am pus linie de pauză DevCon Live 2020. La această ediție ne-am propus să dezvoltăm un hub de tehnologie, un loc resursă pentru comunitatea IT creat printr-o serie de evenimente online organizate pe toată durata lunii noiembrie. Astfel, sub umbrela DevCon Live, fiecare săptămână va reprezenta o experiență complexă oferită de conferințe, masterclass-uri, workshop-uri și evenimente personalizate organizate alături de companii de top din industrie și hackathoanele DevHacks prin care ne dorim să susținem societatea cu dezvoltarea unor soluții de impact.” – Andreea Tudorache, Project Manager DevCon Live.

DevCon Live 2020 are loc în perioada 3-27 noiembrie

În perioada 3 – 27 noiembrie, DevCon Live online va oferi participanților acces la ultimele noutăți din industria IT, prezentate prin intermediul conferințelor, workshop-urilor, masterclass-urilor, dar și printr-o serie de evenimente personalizate cu agende construite în jurul celor mai dorite tehnologii, oferind astfel participanților resurse, tips & tricks și sesiuni live de întrebări cu speakeri locali de la companii de top din România.

DevCon Live 2020. Hackathoanele DevHacks

Parte din experiența DevCon Live vor fi și hackathoanele DevHacks, un eveniment de tradiție pentru comunitatea locală prin care echipe formate din programatori, testeri, designeri și nu numai, lucrează timp de 24 de ore pentru a dezvolta soluții de impact pentru nevoile actuale din societate.

Astfel, fiecare săptămână va avea ca focus zone dedicate din domeniul tehnologiei precum:

• Java Week, 3-7 noiembrie

• JavaScript Week, 10-14 noiembrie

• Web&Mobile Week, 17-21 noiembrie

• Cybersecurity Week, 24-28 noiembrie

Mai multe informaţii despre structura și agenda evenimentului și modalități de participare pot fi accesate pe site-ul oficial www.dev-con.ro.

Citeşte şi Hornbach deschide un nou magazin în Oradea