Stiri: Energie

DeviceHub.net lansează o soluţie care înlocuiește citirea manuală a contoarelor

21.02.2017

DeviceHub.net a lansat o soluție de telecitire pentru contoare inteligente dotate cu interfață M-Bus, compania fiind pregătită să atace segmentul business. Soluţia de Smart Metering înlocuieşte citirea manuală a contoarelor de energie termică facilitând adopţia contoarelor inteligente la scară largă.

Cei mai mari beneficiari ai soluției oferite de DeviceHub.net sunt companiile furnizoare de energie electrică și gaze, companiile care dețin sau au în administrare clădiri, constructori și integratori de sisteme de automatizare și management inteligent al energiei.

Cel mai mare beneficiu îl reprezintă pentru companii eliminarea costurilor asociate citirii manuale lunare ale contoarelor. Soluția de telecitire DeviceHub.net înregistrează consumul de energie individual sau pe grupuri predefinite, iar la intervale de o oră sau mai puțin, comunică aceste informații cel puțin zilnic pentru monitorizare și facturare.

“Întotdeauna am căutat o cale să simplificăm (lucrurile) complicat de realizat sau înțeles. Soluția de Smart Metering pe care o propunem asigură adopția rapidă a contoarelor inteligente.”, a spus Ionuț Cotoi, CEO DeviceHub.net.

2017 este anul în care România începe instalarea la scară a contoarelor inteligente, înlocuind astfel citirea manuală.