Stiri: IT&C

DeviceHub.net organizează un workshop gratuit despre Internet of Things

29.10.2015

Pe data 6 noiembrie, DeviceHub.net organizează, în cadrul TechHub Bucharest, un workshop gratuit despre Internet of Things (IoT) pentru industrie -„Studii de Caz Reale și Aplicabilitate”. Astfel, în cadrul evenimentului vor fi prezentate soluții și proiecte concrete de aplicații IoT din diferite industrii precum industria producătoare, telecom, agricultura, transport şi energie regenerabilă.

„Știai că viitorul industriei aparține celor care vor folosi tehnologiile inteligente? Vrei să afli mai multe despre cum poți beneficia de un nivel fără precedent de vizibilitate a liniei de producție, precum și a tuturor operațiunilor din fabrică? Sau cum să dobândești acces la date cum ar fi eficiența echipamentelor, eficiența liniei de producție sau alertare în cazul unui incident din orice locație?”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Workshop-ul este gratuit și se adresează tuturor producătorilor, fabricilor și jucătorilor din industria echipamentelor electrice ori a automatizărilor sau din domeniile conexe, integratorilor de sistem, instituțiilor publice, precum și dezvoltatorilor interesați să beneficieze de avantajele oferite de adoptarea unor soluții de Internetul lucrurilor la nivel de business sau individual.

Internetul Lucrurilor (Internet of Things) presupune monitorizarea, controlul și integrarea diferitelor rețele de echipamente pentru a răspunde nevoilor specifice ale beneficiarului.

Conform organizatorilor, Internetul Lucrurilor nu mai este doar despre “lucruri”, ci despre conectarea oamenilor la informații, automatizarea proceselor pentru reducerea costurilor și crearea de interdependențe între nivelul operațional și cel de business.

agenda