DevTalks are loc pe 8 iunie, la Romexpo

28.05.2017

DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată comunității de developeri din ţara noastă, revine în 2017 cu cea de-a patra ediție în București pe 8 iunie la Romexpo, pavilionul C1 și C2. La eveniment sunt așteptați peste 1 000 de programatori, pasionați de tehnologie, investitori, mentori și reprezentanți ai companiilor pentru a participa la sesiunile de conținut care vor contura următorii pași ai industriei IT din România.

Peste 40 de speakeri atât din ţară, cât și din SUA, Canada, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Germania, Franța și Italia vor discuta despre ultimele noutăți și tendințe din domeniul tehnologiei.

DevTalks este organizat în jurul a patru scene principale. Pe Main Stage participanții vor discuta despre Internet of Things, Inteligență Artificială, Machine Learning precum și despre alte tehnologii care vor contura viitorul. Scenele de Web & Mobile și BigData & Cloud vor aborda noile trenduri din domeniu și vor propune noi perspective asupra tehnologiilor actuale. Pentru prima oară la DevTalks participanții pot asista la prezentările scenei de DevOps dedicată exclusiv profesioniștilor interesați de integrarea abilităților operaționale în echipele de dezvoltare.

Noutatea acestei ediții este reprezentată de workshop-urile tehnice și cele 2 scene adiționale dedicate mini-conferințelor unde speakerii și trainerii vor încuraja schimbul de idei și învățarea prin punerea în practică a noțiunilor discutate pe teme precum Java sau Project Management.

Sesiunile de conținut vor fi susținute de peste 40 de vorbitori, lideri și profesioniști locali și internaționali din domeniul IT.

Printre cele mai așteptate teme cu un impact puternic asupra viitorului societății actuale se află:

The Post JavaScript Apocalypse, o prezentare susținută de Douglas Crockford, părintele JSON și inventatorul limbajului de programare Tilton, unde vom afla care este următorul limbaj care va înlocui JavaScript și cum se va întâmpla acest lucru.

From Turing to Watson and beyond – Joe Winchester, Senior Technical Staff Member la IBM UK, va discuta despre evoluția inteligenței artificiale, pornind de la primele teorii ale lui Alan Turing despre viitorul algoritmilor și ajungând până la exemplele reale ale anului 2017.

Getting Started with AWS Lambda & the Serverless Cloud va fi o discuție dedicată pe scena de Big Data & Cloud unde participanții pot afla mai multe despre baze de date, infrastructura aplicațiilor web sau microservicii. Ian Massingham, Chief Evangelist – Europe, Middle East & Africa (EMEA) la Amazon Web Services, va povesti despre provocările întâlnite în acest domeniu și va oferi exemple reale participanților.

Pentru persoanele interesate să discute mai multe cu speakerii prezenți la această ediție, formatul evenimentului încurajează interacțiunea și networkingul. Alături de cele patru scene dedicate sesiunilor de conținut, experiența DevTalks București va fi completată de zone special amenajate pentru valorificarea interacțiunii dintre participanți, companiile partenere și speakeri. Astfel, de exemplu, zona expozițională este locul în care peste 20 de companii vor pregăti experiențe interactive și personalizate pentru participanți. Iar Fun Area, sponsorizată de eMAG, este locul unde profesioniștii IT sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a se distra alături de prieteni, interacționând cu tehnologii și gadget-uri de ultimă oră.

 

 

Citiți și despre:

  • Companii care revoluționează IT&C-ul participă la DevTalksCompanii care revoluționează IT&C-ul participă la DevTalks Astăzi, la Romexpo C1 și C2, în București, are loc DevTalks, cea mai mare conferință dedicată comunității de profesioniști IT din ţara noastră. Peste 90 de speakeri locali și internaționali și 1000 de […]
  • Peste 100 de specialişti IT vor particpa la DevTalks, pe 9 iuniePeste 100 de specialişti IT vor particpa la DevTalks, pe 9 iunie Pe 9 iunie, pasionații de tehnologie sunt aștepta la cea de-a treia ediție a evenimentului DevTalks București. Conferinţa va avea loc la Romexpo, pavilionul C1 și C2, unde vor fi prezenți peste 1000 de […]
  • DevTalks Cluj-Napoca va avea loc pe 11 maiDevTalks Cluj-Napoca va avea loc pe 11 mai Pe data de 11 mai, 40 de speakeri locali și internaționali și 800 de specialiști IT vor fi prezenți la cea mai importantă conferință despre tehnologie DevTalks Cluj-Napoca. Evenimentul este dedicat […]
  • DevTalks Cluj Napoca va avea loc pe 11 maiDevTalks Cluj Napoca va avea loc pe 11 mai Pe 11 mai, la Cluj-Napoca, va avea loc cea mai mare conferință IT - DevTalks. Aflat la cea de-a 2-a ediție din Cluj, evenimentul va reuni peste 600 de specialiști IT, Software Developeri, Web Developeri, Team […]
  • DevTalks Cluj-Napoca va avea loc pe 17 maiDevTalks Cluj-Napoca va avea loc pe 17 mai DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată comunității de developeri din ţara noastră, revine pe 17 mai, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat în jurul a patru scene […]