DevTalks București are pe 8 iunie, la Romexpo

20.05.2018

DevTalks, cea mai mare expo-conferință din România dedicată industriei IT&C va avea loc pe 8 iunie, la Romexpo, în București. La cea de-a cincea ediție a evenimentului sunt așteptați peste 1000 de programatori, pasionați de tehnologie, reprezentanți ai companiilor de top din România, cât și peste 60 de speakeri de la companii internaționale precum Google, Amazon Web Services, Red Hat, Microsoft, SoundCloud, Bluetooth, Oracle și TransferWise.

Conferinţa se numără printre cele mai importante evenimente de profil la nivel european. Agenda complexă împreună cu activitățile din zona expozițională reprezintă elementele cheie ale fiecărei ediții DevTalks. Astfel că și anul acesta evenimentul propune noi sesiuni de discuții abordate de către lideri și profesioniști din domeniu, cât și noi modalități de interacțiune prin demo-uri, prezentări practice și oportunități de networking cu peste 25 de companii IT&C din industrie.

În plus, la DevTalks București vor fi prezenți peste 60 de speakeri.

Evenimentul aduce împreună software developeri, Java Champions, Product Owners, CEO și fondatori, evangheliști și profesioniști IT precum:

Felipe Hoffa – Developer Advocate, Google;
Axel Fontaine – Java Champion & CEO nBoxfuse GmbH;
Marko Lukša – Software Engineer, Red Hat;
Anders Lybecker – Cloud Architect Catalyst Engineer, Microsoft;
Adrian Hornsby – Cloud Architecture Evangelist, Amazon Web Services;
Nader Dabit – Developer Advocate, Amazon Web Services;
Martin Woolley – Technical Program Manager, Bluetooth SIG;
Chris Raastad – Software Developer North America, TransferWise;
Jock Busuttil – Founder, Product People;
Mark Wyner – UX Designer, Mark Wyner LLC.

Anul acesta DevTalks aduce în prim-plan subiecte de noutate prin şapte noi conferințe.

Scena principală va fi cea dedicată tehnologiilor viitoare și emergente.

Scena de Emerging Tech va aduce în discuție subiecte de importanță pentru societatea actuală precum ultimele inovații în domeniul Internet of Things, deciziile etice cauzate de empatia artificială a roboților, revoluția blockchain, schimbări de ultimă oră din zona machine learning și nu numai.

Zonele de Web&Mobile se află în continuare printre scenele unde vor fi abordate noile trenduri din domeniu și vor propune noi perspective asupra tehnologiilor actuale.

Pe scena de DevOps vor fi prezentate exemple și studii de caz de către speakeri de la Amazon Web Services sau SoundCloud, iar pentru pasionații de Big Data & Cloud, scena de Datafication va reprezenta un mix de bune practici și instrumente folosite de către speakeri de la companii precum Google, Amazon Web Services, Microsoft, TransferWise sau Taxify.

Conferințele de Java, Automotive și Product Management vor fi elementul de noutate al acestei ediții DevTalks București.

Aflate printre cele mai dezbătute teme ale momentului, cele trei noi scene vor aborda subiecte despre evoluția tehnologiilor și impactul acestora asupra societății actuale, oferind noi perspective din industrie de la speakeri locali și internaționali.

Mai multe detalii despre evenimentul DevTalks București pot fi accesate pe devtalks.ro/bucharest/

 

 

Citiți și despre: