Stiri: IT&C

DevTalks Cluj-Napoca 2023:

DevTalks Cluj-Napoca 2023: Google, Partenerul Principal al evenimentului

21.09.2023

DevTalks Cluj-Napoca 2023. Google se alătură în calitate de Partener Principal al celei mai ample conferințe dedicate dezvoltatorilor și profesioniștilor IT, DevTalks Cluj-Napoca. Liderul global în tehnologie și motorul de căutare cel mai utilizat la nivel mondial, Google România este un centru de inovare, dezvoltând tehnologii de vârf și contribuind la creșterea competitivității industriilor locale.

Una dintre cele mai recunoscute și influente companii din domeniul tehnologiei

Google este și va rămâne una dintre cele mai recunoscute și totodată influente companii din domeniul tehnologiei la nivel global, dar și în România – fiind prezenți în TOP 3 în Studiul Cei Mai Doriți Angajatori în România (studiu derulat în perioada Decembrie 2022 – Aprilie 2023).

În cadrul evenimentului DevTalks Cluj-Napoca, participanții vor putea interacționa cu partenerul principal pe scena dedicată subiectelor despre Inteligența Artificială. De asemenea, comunitatea din Cluj va putea interacționa cu reprezentanții și cu experții din partea Google și vor putea discuta despre dezvoltarea tehnologică a comunității.

Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei și inovației din România

DevTalks România este o conferința-cheie pentru dezvoltatorii software și profesioniștii IT din întreaga țară. Având o tradiție de succes, evenimentul revine în Cluj-Napoca la Cluj Innovation Park, și promite să fie cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei și inovației din România.

Ediția cu numarul 6 a DevTalks Cluj-Napoca va reuni peste 2000 de participanți pasionați de tehnologie. Aici, profesioniștii IT, dezvoltatorii software și experții din domeniul hardware se vor reuni pentru a împărtăși cunoștințe, pentru a descoperi cele mai recente tendințe tehnologice și pentru a se conecta cu peste 30 de speakeri de prestigiu, atât din țară, cât și din străinătate.

Ce spun organizatorii?

“DevTalks România este un loc unde se conturează viitorul tehnologic al comunității noastre. Cu prezentări captivante, sesiuni de dezbatere și oportunități de networking, DevTalks România încurajează inovația, învățarea continuă și dezvoltarea comunității IT din România. În acest an, DevTalks România marchează 10 ani de existență și ne-am bucurat de un real succes la ediția din Iunie 2023. Așadar, revenim și în Cluj-Napoca unde oferim participanților posibilitatea de a se conecta direct cu alți profesioniști din industrie, participanți care vin și din alte comunități locale precum Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș și nu numai. Este un eveniment pe care niciun pasionat de tehnologie sau dezvoltator software nu ar trebui să-l rateze.

Pe 27 Septembrie, toate privirile și discuțiile din lumea tehnologiei se vor îndrepta către DevTalks România, iar așteptările sunt ridicate. Cu siguranță, acest eveniment va aduce contribuții semnificative la formarea unei comunități IT mai puternice”, a afirmat Andreea Balaci Buncianu, Delivery Area Manager Catalyst Solutions.

Agenda ediției cu numărul 6 din Cluj-Napoca este concentrată pe Inteligenca Artificială și evoluții în programare. Agenda DevTalks aduce în lumina reflectoarelor inovațiile în tehnologie și ce impact vor avea în comunități, prezentând cele mai discutate subiecte în trend.

DevTalks Cluj-Napoca 2023. Subiectele abordate

Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul celor peste 30 de sesiuni se numără: Inteligența Artificială, Roboți, viitorul sustenabil în orașul tău, cum va salva spațiul lumea, cybercrimes, trenduri în Java, Web, Cloud, DevOps, etc.

Pe scena principală a evenimentului, powered by Google, vor susține sesiuni de prezentare:

  • Cristina Krop – Founder @Space for a Better World
  • Syed Rehan – Global IOT Cybersecurity Specialist @AWS
  • Katie Gamanji – Senior Field Engineer @Apple
  • Amit Bendor – Head of AI @Artlist
  • Tejas Chopra – Software Engineer @Netflix

    Ediția de anul acesta a DevTalks Cluj-Napoca este susținuta de Google – ca partener principal, alături de:

• Betfair Romania Development – Track Partner
• 8 x 8, LSEG, REVOLUT, Emergn, Orange Services – Gold Partners
• IDS Consulting – TechArea Partner
• Siemens – TechSupporter.

Citește și DevTalks Cluj-Napoca 2023 are loc pe 27 septembrie