Stiri: IT&C

DevTalks Cluj-Napoca va avea loc pe 11 mai

19.04.2016

Pe data de 11 mai, 40 de speakeri locali și internaționali și 800 de specialiști IT vor fi prezenți la cea mai importantă conferință despre tehnologie DevTalks Cluj-Napoca. Evenimentul este dedicat developerilor și specialiștilor în IT interesați de ultimele trenduri din domeniile Web, Mobile, IoT, Cloud Computing și Big Data.

DevTalks Cluj-Napoca este structurat în 4 scene si 6 zone dedicate participanților, fiecare conținând informații și oportunități de dezvoltare profesională.

“DevTalks România revine pentru a doua oară în Cluj-Napoca şi deja este un loc de referinţă pentru cei 800 de participanţi, peste 50 de parteneri şi 40 de speakeri care vor crea un front comun în tranziţia către noile trenduri şi schimbările de pe plan local sau internaţional. Prin participarea la DevTalks, comunitatea IT din Cluj Napoca va interacţiona în cel mai mare spaţiu, potrivit pentru genul acesta de evenimente. DevTalks nu este o conferinţă tipică, ci un laborator de evoluţie în software development unde cine este pe scenă, în audienţă sau în zona de expoziţie de anul acesta a ales să împărtăşească informaţii cu întreaga comunitate IT. Noi suntem aici să le punem la dispoziţie ce au nevoie pentru ideile lor, oferindu-le, astfel, posibilitatea să se implice pe scenă, în zona de expoziţie, în zona de start-ups sau în zona de networking a evenimentului. A rămas mai puţin de o lună până la eveniment şi credem că vom depăşi 800 de participanţi, lucru care nu poate decât să ne bucure și de aceea ne-am pregătit cu o locaţie mai mare pentru această ediţie”, a afirmat Andreea Balaci, Project Manager, DevTalks.

Aflată la cea de-a 2-a ediție, în cadrul conferinţei vor participa specialiști BI/Big Data, IoT, Mobile & Web developeri.

Evenimentul oferă participanților o adevărată experiență în ceea ce priveşte conținutul, proiectul fiind structurat în 4 scene diferite:

  • Scena Mobile unde vor fi abordate ultimele tehnologii în materie de mobile development pe iOS, Android și Windows Phone;
  • Scena Web unde vor fi abordate subiecte ce țin de viitorul în zona web development, sfaturi și recomandări;
  • Scena Infrastructure of Internet unde vor fi abordate subiecte din zona BigData și Cloud, despre conexiunea dintre cele două și despre modul în care aceste tehnologii facilitează industria software;
  • Scena Transition to 2020 reprezintă scena principală de anul acesta, iar sesiunile prezentate aici sunt legate de tranziția tehnologiei către anul 2020, incluzând topicuri pe IoT, Smart Devices, Wearables, AI&Machine Learning.

Pe lista speakerilor se află: Terence Eden – Senior Product Manager la O2 UK (Telefonica), Felipe Hoffa – Developer Advocate la Google, Arjan Schaaf – DevOps Architect la Luminis Technologies, Marcos Placona – Developer Evangelist la Twilio, Martin Woolley – Technical Program Manager la Bluetooth SIG, Mike Elsmore – Developer Advocate la IBM Cloudant, Radu Vunvulea – Solution Architect la iQuest Technologies, Flaviu Simihaian – Co-founder & CEO la iMedicare, Ionuț Bălan – Software Developer la Cerner România și lista continuă.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere și agenda DevTalks Cluj-Napoca pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro.