Stiri: IT&C

DevTalks Reimagined 2021.

Peste 8.000 de programatori participă la DevTalks Reimagined 2021

19.05.2021

DevTalks Reimagined 2021. Liderii din industria IT se reunesc, în perioada 9-11 iunie, la DevTalks. Per total, peste 8000 de programatori, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie vor lua parte la cel mai așteptat eveniment IT&C din România.

DevTalks Reimagined pregătește cea de-a doua ediție cu o agendă tehnică desfășurată pe parcursul a 3 zile, dar și noi surprize și elemente interactive pentru participanți.

DevTalks Reimagined 2021. 15 scene dedicate

DevTalks Reimagined revine cu o nouă ediție dedicată conținutului tehnic de calitate prin intermediul celor 15 scene dedicate, cu conferințe bine structurate pe parcursul celor trei zile, fiecare punând în valoare tehnologii sau arii specifice: Main Stage – Emerging Technologies, Java, Web, DevOps, Engineer of the Future, Mobile, QA & Testing, Product Management, Big Data & Cloud, Women in Tech, Security, Connect (5G, Automotive, Telecom), DevLead și Code Clash.

În fiecare an, evenimentul reunește profesioniștii IT care discută despre cele mai noi tendințe din domeniu, provocări și proiecte de impact și împărtășesc din experiențele proprii oferind participanților sesiuni de live coding, studii de caz și tips & tricks la finalul cărora participanții pot să adreseze întrebări live speakerilor.

DevTalks Reimagined 2021. Invitaţi

Agenda evenimentului va aduce împreună peste 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, Australia, Suedia, Germania, Anglia, Italia și nu numai.

Printre aceștia se află și:

• Luca Mezzalira – Principal Solutions Architect la Amazon Web Services
• John Papa – Principal Cloud Advocate la Microsoft
• Alex Soto – Director of Developer Experience la Red Hat
• Marianna Budnikova – Senior Android Software Engineer la Dropbox
• Martin Woolley – Senior Developer Relations Manager, EMEA la Bluetooth SIG
• Andrzej Grzesik – Platform la Revolut
• Katerina Domenikou – Senior Software Engineer la Bloomberg
• Abdelfettah Sghiouar – Senior Technical Solutions Consultant la Google
• Heleen Engelen – Head of Precision Diagnosis Experience Design la Philips
• Diana Stefanova – VP, Global Site Strategy la VMware
• Mary Grygleski – Developer Advocate la IBM
• Daniel Appelquist – Head of Developer Advocacy la Samsung Internet

Experiența din cadrul evenimentului va fi dedicată și componentei de networking și interacțiune prin care participanții se pot conecta cu întreaga comunitate prezentă la eveniment. Astfel, companiile prezente în zona expozițională pregătesc, de asemenea, o serie de activități și concursuri prin care participanții se pot relaxa și se pot distra în timpul evenimentului.

DevTalks Reimagined 2021. Conferinţe

Printre surprizele pregătite de către companii la eveniment se numără:

• Alături de conferințe și un intro speech livrate de specialiștii BCR, partenerul Web Stage pregătește și un sample-lab-hands-on target – o sesiune practică organizată în cadrul standului expozițional prin Video Room;
• Prezenți în calitate de Fintech Area Partner, MassMutual România se va alătura evenimentului și pe scena de Product Management având expertiză în implementarea soluțiilor de tehnologie modernă, aplicând strategia de cloud-first, dezvoltarea de aplicații mobile și valorificarea progreselor din Data Science, AI și Machine Learning.

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înscrie online până pe data de 8 iunie, pe site-ul www.devtalks.ro/register/.

Citeşte şi DevTalks Reimagined 2021 are loc pe 9-11 iunie