Dezifectant Gerpostar Plus.

Dezinfectantul Gerpostar Plus, aprobat în România

28.04.2020

Dezinfectant Gerpostar Plus. Pons Ro Prodcom a anunţat avizarea biocidului Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafeţe 750ml de către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Dezinfectant Gerpostar Plus. Acţiune bactericidă şi fungicidă

Dezinfectantul are acțiune bactericidă și fungicidă. Produsul a primit aviz favorabil săptămâna trecută de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate care, conform Ordonanței Militare 4 din 29 Martie 2020, pe durata stării de urgență efectuează teste de determinare a activității bactericide, fungicide, levuricide și virucide pentru substanțe biocide.

Pons Ro Prodcom este producătorul și distribuitorul mărcii ASEVI pe piața din România.

Formula noului dezinfectant conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid). Produsul respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru Ecotoxicitate.

Dezinfectant Gerpostar Plus. 99.9% din germeni, bacterii şi ciuperci, eliminaţi

Acesta combină o mare putere de curățare cu maximă eficienţă bactericidă și fungicidă, eliminând 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci:

  • Pseudomonas Aeruginosa
  • Staphylococcus Aureus
  • Escherichia Coli
  • Enterococcus Hirae
  • Candida Albicans
  • Aspergillus Brasiliensis

Dezinfectantul poate fi folosit pentru orice tip de suprafaţă

Soluția se pulverizează pe orice tip de suprafață: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duş, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri și pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli.

Gerpostar Plus nu pătează țesăturile, nu afectează suprafețele delicate (marmură, inox, lemn) și nu necesită clătire. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare. Acesta acţionează constant timp de două ore și împiedică înmulțirea agenților patogeni. Formula dezinfectantului Gerpostar Plus îndeplinește cele mai înalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptată noii legislații privind produsele biocide și garantând decontaminarea.

Dezinfectant Gerpostar Plus. Ce spune conducerea companiei?

Monica Grădinaru, Directorul Adjunct al companiei, face următoarele precizări: „Majoritatea dezinfectanților din piață au acțiune strict bactericidă și sunt pe bază de clor sau alcool, substanțe care se evaporă rapid, deci au acțiune reziduală minimă, cu efect pe termen scurt. Suntem mândri că, după aproape un an de investigații, probe și analize în dezvoltarea acestui produs, avem oportunitatea să oferim clienților noștri un dezinfectant bactericid și fungicid de înaltă calitate, cu o mare putere de curățare și parfum plăcut.

Gerpostar Plus 750 ml pulv este destinat publicului larg și va fi distribuit în egală măsură către canalul modern (Kaufland, Mega Image, Cora, Metro) și cel tradițional, prin partenerii noștri. Cererile pentru acest produs sunt foarte mari, evident datorită crizei medicale în care ne aflăm, însă ne asigurăm clienții că vom onora toate comenzile, activitatea în firmă desfășurându-se la foc continuu.

Și pentru că avem cereri și din partea clienților industriali (varii instituții de stat sau private, firme de curățenie etc), inclusiv din partea colaboratorilor noștri (transportatori, producători de ambalaje sau materii prime), vom întregi gamă dezinfectanților și a soluțiilor igienizante, disponibile deja în gama profesională (Bardival 96, Gelpons Bac, Desinclor, Ponslim XE) cu Gerpostar Plus 5L, respectiv 1L. Datorită ritmului susținut din primul trimestru – în prezent avem o creștere de 40% față de aceeași perioadă 2019 -, estimăm noi angajări și ne bucurăm că putem contribui la siguranța și sănătatea familiei prin produsele marca ASEVI și PONS PRO.”

Citeşte şi Wizz Air, anunţ important. Când se vor relua zborurile către străinătate?

 

 

 

 

Citiți și despre: