Stiri: Companii

Dezinfectant pentru maini Coty

Dezinfectant pentru mâini Coty. Anunțul făcut de companie

28.03.2020

Dezinfectant pentru mâini Coty. Compania a anunțat început producției de gel hidro-alcoolic care este utilizat ca și dezinfectant pentru mâini pentru a ajuta la combaterea coronavirusului. Produsele Coty vor fi oferite gratuit și distribuite către personalul medical și de urgență care se confruntă cu o lipsă acută de produse dezinfectante datorită raspândirii rapide a virusului COVID-19.

Produsele vor fi furnizate și către angajații Coty din fabricile producătoare și din centrele de distribuție aferente. De asemenea, dezinfectanții vor ajunge și către angajații farmaciilor și către anumiți clienți de retail.

Dezinfectant pentru mâini Coty. Ce spune conducerea companiei?

”Fiind o companie responsabilă din industria cosmetică, punem la dispoziție resursele și facilitățile pe care le avem pentru a ajuta comunitățile în care operăm în acest context dificil”, a declarat Pierre Laubies, Coty CEO. ”Suntem mîndri că putem să ajutăm profesioniștii curajoși care se luptă din prima linie împotriva COVID19 prin furnizarea de soluții dezinfectante acolo unde este nevoie”.

Fabricile care produc dezinfectant pentru mâini

Coty a produs primele loturi de dezinfectant pentru mâini în fabrici din Statele Unite ale Americii și Monaco.

Fabrici suplimentare vor începe producția în mai puțin de o săptămână.

Aceasta depinde de resursele și materialele disponibile, precum și de reglementări locale la nivel de administrație guvernamentală.

Dezinfectant pentru mâini Coty. Sănătate și siguranță

”Sănătatea și siguranța angajaților noștri este principala noastră prioritate și vom lua toate măsurile și precauțiile pentru a-i avea sănătoși și în siguranță în munca lor de a proteja comunitățile la care ținem și pe care le servim,’’ a declarat Pierre Andre Terisse, Coty COO. ,,Suntem foarte mândri de asociații noștri care s-au implicat în lupta globală împotriva COVID-19”.

Citește și Electrica Furnizare, donație pentru Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta