Stiri: Logistica

Aeroportul internaţional din Catania este închis astăzi, 14 august 2023

Despăgubiri zboruri anulate: Parteneriat între Trans Sped și AirClaim

23.07.2023

Despăgubiri zboruri anulate. Trans Sped, lider în furnizarea de soluții de transformare digitală, fintech, automatizare și digitalizare a proceselor în România, a încheiat recent un parteneriat cu AirClaim, platforma inovatoare de soluții de despăgubiri privind zborurile întârziate și anulate.

O soluție digitală simplă și rapidă

În contextul creșterii numărului de pasageri afectați de anularea sau întârzierea unor zboruri, Trans Sped și AirClaim vor oferi prin acest parteneriat o soluție simplă și rapidă pentru obținerea despăgubirilor legale. Prin intermediul noii platforme digitale, clienții pot încheia 100% online contractele de reprezentare cu AirClaim, în câțiva pași simpli, pentru a-și recupera sumele și drepturile cuvenite pentru zborurile întârziate sau anulate. Identificarea pasagerilor, semnarea documentelor cu certificat digital calificat și transmiterea acestora se vor face online, din fața ecranului, prin intermediul platformei.

„Suntem încântați de acest nou parteneriat cu AirClaim pentru că este un pas important în direcția asigurării că drepturile pasagerilor sunt protejate. Prin oferirea unei soluții digitale complete, facem procesul de revendicare mai simplu și mai eficient pentru toți călătorii afectați. De asemenea, acest parteneriat, reconfirmă rolul Trans Sped ca lider în domeniul soluțiilor de transformare digitală și demonstrează încă o dată flexibilitatea și capacitatea noastră de a implementa cele mai avansate tehnologii în cele mai variate industrii”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Despăgubiri zboruri anulate. Documentele semnate electronic au valoare legală

„Pe lângă beneficiile aduse clienților, utilizarea semnăturii electronice calificate oferă și un avantaj semnificativ în relația noastră cu instanțele de judecată. Documentele semnate electronic au valoare legală și pot fi utilizate ca mijloc de probă în procesele judiciare, eliminând necesitatea depunerii de documente fizice și optimizând fluxul de lucru în sistemul juridic,” a declarat Dan-Andrei Străuț, reprezentant AirClaim

„Prin parteneriatul cu Trans Sped și prin introducerea în fluxul de lucru a semnăturii electronice calificate, ne reconfirmăm opțiunea de a utiliza cele mai noi tehnologii și ne consolidăm poziția ca lider în furnizarea de servicii rapide, eficiente și de încredere pentru clienții noștri,” a adăugat Dan-Andrei Străuț.

Citește și Shakespeare School Essay Competition: Peste 9.890 de copii și tineri s-au întrecut în creativitate și originalitate