Stiri: Stiri

Dezvoltarea imobiliară continuă în cartierul Titan prin intermediul Adama

25.09.2013

Investițiile de ordin imobiliar în cartierul bucureștean Titan continuă prin intermediul Adama, companie deținută de fondul de investiții austriac Immofinanz. Recent Adama a reușit să finalizeze o investiție de 5,4 milioane de euro într-un bloc de locuințe cu 84 de apartamente.

Prețurile în noul bloc ridicat în Titan pornesc de la 60.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu două camere cu suprafață utilă de 49 de metri pătrați, scrie Ziarul Financiar.

Imobilul finalizat este cel de-al doilea din cadrul proiectului Optima și este situat aproape de stația de metrou 1 Decembrie, acesta cuprinzând doar apartamente cu două și trei camere, notează sursa citată. Reprezentanţii Adama afirmă că au vândut până în prezent aproximativ 30% din apartamente, astfel că în cadrul proiectului mai sunt disponibile aproximativ 60 de unităţi.

Lucrările la acest proiect au fost demarate în urmă cu un an, când Adama a hotărât să investească şi în al treilea bloc al proiectului Edenia, situat tot în cartierul Titan.

„Simţim din interacţiunea cu clientul final, dar şi din nivelul vânzărilor că piaţa începe treptat să revină la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis să reluăm dezvoltarea în Bucureşti în urmă cu un an“, a declarat Andreas Holler, CEO al grupului Adama, conform Ziarului Financiar.

Sursă: Ziarul Financiar