Slide

Stiri: Logistica

DHL a deschis un nou centru de expedieri în AFI  Cotroceni

28.11.2014

DHL Express a inaugurat un nou centru de expedieri în AFI Palace Cotroceni. Acesta este cel mai mare centru al companiei din Bucureşti şi al doilea centru deschis într-un mall. În plus, compania are în plan deschiderea a înca două sedii situate în centre comerciale, în Ploieşti şi Timişoara, până la sfârşitul acestui an.

„După succesul pe care l-a avut primul centru de expedieri DHL deschis în Băneasa Shopping City anul trecut şi feedback-ul primit de la clienţii noştri, am decis că DHL trebuie să opereze astfel de servicii şi în alte centre comerciale din Bucureşti şi din ţară, din aceeaşi dorinţă de a răspunde cerinţelor clienţilor noştri şi de a le oferi soluţii la îndemână. DHL este şi mai aproape de clienţii săi acum, în cel mai mare mall din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Totodată, centrul de expedieri aduce servicii noi, de curierat expres, clienţilor AFI Palace Cotroceni, oferindu-le posibilitatea de a expedia trimiterile lor urgente direct din centrul comercial zi de zi, inclusiv în afara orelor de program şi în weekend.

Planul de extindere a centrelor de expedieri a început înca din 2013, când DHL a deschis în premiera la nivel naţional centre în sistem de parteneriat in Bucureşti, Iaşi, Buzău sau Sighişoara. Compania a continuat, în acelaşi timp, şi investiţia în modernizarea centrelor de expediere existente, astfel încât acestea să ofere clienţilor la nivel naţional cele mai bune soluţii şi un cadru modern în care aceştia să îsi efectueze expedierile.