Stiri: Logistica

DHL Express, partenerul logistic oficial al Festivalului George Enescu

21.08.2015

DHL a încheiat un parteneriat cu organizatoriul Festivalului Internaţional „George Enescu”, prin care sprijină financiar organizarea festivalului şi oferă suportul logistic necesar desfăşurării evenimentului. Festivalului Internaţional „George Enescu” va avea loc în perioada 30 august – 20 septembrie 2015.

“DHL Express este onorată să fie Partenerul Logistic Oficial al Festivalului George Enescu. Sprijinul oferit de noi se referă la o gamă largă de servicii, de la transportul instrumentelor muzicale şi al echipamenelor necesare orchestrelor, la planificarea logistică a concertelor sau livrarea invitaţiilor. Suntem mândri să putem demonstra cu acest prilej capabilitatile DHL de livrare la timp, dar şi să transportam instrumente muzicale de o asemenea valoare, în siguranţă, în sistem uşă la uşă”, spune Daniel Kearvell, Managing Director. 

În cadrul ediţiei din acest an a festivalului vor avea loc numeroase concerte susţinute de orcheste de prestigiu din întreaga lume, iar DHL va asigura livrarea în siguranţă şi la timp a tuturor instrumentelor muzicale aparţinând acestor orchestre, la sălile unde vor avea loc concertele: Ateneu, Sala Palatului ori Sala Radio.

“Ne bucură faptul că DHL a ales să sprijine cel mai important brand cultural de țară. Festivalul Internațional George Enescu duce mai departe valorile marelui nostru compozitor, George Enescu, precum și muzica sa, care este interpretată de cele mai importante orchestre din lume, atât pe scena Festivalului, cât și pe scene internaționale“, a adăugat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului Internațional George Enescu.