Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov participă la programele naționale Școala Altfel și Săptămâna Verde

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, se implică în susținerea educației prin participarea în programele naționale Școala Altfel și Săptămâna Verde. Până pe 26 aprilie 2024, Dino Parc Râșnov oferă elevilor și profesorilor din instituțiile de învățământ școlar și preșcolar din România pachete speciale cu activități gratuite.

Un mediu excelent pentru învățare

Anul acesta, parcul continuă să fie un mediu excelent pentru învățare, iar colaborarea cu instituțiile de învățământ rămâne un parteneriat strategic pentru educația noilor generații de școlari și preșcolari.

Pachet special pentru elevi

Astfel, Dino Parc Râșnov propune un pachet special pentru fiecare grup școlar. Pentru fiecare 10 copii, se oferă intrarea gratuită unui cadru didactic însoțitor. În plus, în prețul fiecărui bilet de copil sunt incluse gratuit și 3 activități, la alegere dintre:

● Traseu de aventură pentru tot grupul;

● Acces la Cinema 9 D pentru tot grupul;

● O plimbare cu Dino Trenulețul pentru tot grupul;

● Un tur ghidat tematic, la alegere dintre cel dedicat dinozaurilor și cel dedicat arborilor, care se face alături de un dendrolog pentru prezentarea și recunoașterea speciilor de arbori și arbuști din parc;

● O activitate de tipul Dino Hunt, pe un traseu interactiv, sau Olimpiada Dinozaurilor – o serie de întrebări despre dinozauri, sub formă de joc educativ, la care elevii trebuie să răspundă după finalizarea plimbării în parc, pentru a primi insigna și diploma de paleontolog;

● Acces în Labirintul cu Lasere pentru tot grupul;

● Atelier de pictură pentru tot grupul;

Ce spune managerul Dino Parc Râșnov?

Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov, a declarat „Încă din toamna anului trecut am avut bucuria de a fi vizitați de grupuri de elevi care așteptau cu nerăbdare să descopere activitățile pe care le-am pregătit pentru acest sezon al programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde. Ne bucurăm, ca de fiecare dată, să fim un partener strategic al instituțiilor de învățământ care vor să le insufle elevilor pasiunea pentru paleontologie, științe ale naturii și ecologie. În lumina noilor descoperiri paleontologice, nu putem decât să sperăm că poate și unul dintre copiii care ne vizitează își va găsi aici curiozitatea și, de ce nu, va continua să ducă mai departe amprenta paleontologilor de până acum”.

Citeşte şi Obiceiuri și semnificații ale zilelor de 1 și 8 martie