Abris Capital Partners are un nou director de investiţii

27.08.2018

Abris Capital Partners are un nou director de investiţii. Astfel, Adrian Stănculescu preia supervizarea operațiunilor biroului din București. Acesta este un profesionist cu experienţă în domeniul private equity, care activează în cadrul companiei de aproape 5 ani. În toată această perioadă, el a fost responsabil de identificarea și supervizarea mai multor tranzacții.

Cine este nou director Abris Capital Partners

De asemenea, Adrian Stănculescu a jucat un rol esenţial în dezvoltarea și adăugarea de valoare mai multor companii din portofoliul Abris Capital Partners.

După preluarea noii funcţii, echipa investițională formată din patru membri va fi condusă de acesta.

Noul director de investiţii va urmări oportunitățile de investiții în companii românești de dimensiuni medii din mai multe sectoare comerciale și industriale.

Companiile din portofoliul Arbis

Portofoliul Abris în ţara noastră s-a extins substanțial în ultimii ani și include companii de renume precum: Urgent Cargus (unul din liderii pieței naționale de curierat), Pehart Tec (unul din cei mai mari producători de hârtie de tip tissue din Europa), Green Group (cel mai mare grup integrat de reciclare din România, cu extindere accelerată în regiunea Europei Centrale şi de Est).

„Adrian este alături de noi de mulți ani si s-a dovedit de fiecare dată a fi un profesionist în private equity eficient si deosebit de competent. Piața românească este importantă pentru Abris, de aceea suntem încântați ca cineva pentru care avem un deosebit respect să conducă biroul din București și să ne reprezinte în regiune”, a spus Pawel Gierynski, Managing Partner în cadrul Abris.

La ora actulă, Abris Capital Partners investește cel de-al treilea său fond dedicat companiilor medii din Europa Centrală și de Est. Anul trecut, fondul a atras peste 500 milioane euro. În plus, acesta este în plin proces investițional în business-uri din Polonia, România și restul ţărilor din regiune.

Extinderea portofoliului din România în următorii ani şi studierea unui număr de oportunități noi de investiție pentru Abris reprezintă priorităţile lui Adrian Stănculescu și a echipei sale.

Transelectrica are o nouă conducere. Cine este preşedintele Directoratului companiei?

 

 

Citiți și despre: