Program de iarna Blue Air

Blue Air are un nou director comercial

01.07.2020

Director Blue Air. Compania aeriană Blue Air anunţă că își continuă misiunea de a oferi pasagerilor săi cele mai bune servicii de transport aerian, susținând nevoia de a zbura în siguranță și de a depăși distanțele, făcând posibilă reconectarea cu oamenii și locurile importante din viața lor și sprijinindu-i astfel în îndeplinirea visurilor lor.

Director Blue Air. Cine este Krassimir Tanev?

În acest context, începând cu 1 iulie, Blue Air anunță numirea lui Krassimir Tanev în funcția de Director Comercial.

Pasionat de companiile aeriene și de aviație, Krassimir este unul dintre cei mai experimentați executivi din industria low cost. El și-a dedicat întreaga sa carieră industriei zborului, activând într-o serie de poziții cheie de management și strategie comercială în ultimii 20 de ani. Krassimir Tanev deține un vast know-how în transformare organizațională, strategia rețelei și planificarea rutelor, revenue management, business development, gestionarea globală a vânzărilor, marketing și dezvoltare de brand.

Noul director comercial vine cu o bogată experiență de management acumulată în mari companii aeriene europene, atât de tip legacy, cât și de tip low cost.

Director Blue Air. Experienţa profesională

Krassimir Tanev s-a alăturat companiei Blue Air venind de la grupul IAG, unde a ocupat atât poziția de Director Piețe Internaționale la Vueling, precum și cea de Director General la compania-soră LEVEL Europe. Anterior a ocupat funcția de Vicepreședinte Vânzări Internaționale la Alitalia, precum și cele de Director Executiv la LOT Polish Airlines și de Director Executiv la CSA Czech Airlines.

Ce spune CEO-ul Blue Air?

„Ne bucurăm să îl întâmpinăm pe Krassimir în familia Blue Air în această perioadă dificilă pentru aviație. Noi la Blue Air am ales să vedem această perioadă de criză ca pe cea mai bună oportunitate pentru a ne reinventa și de asemenea, pentru a aduce îmbunătățiri modelului industriei de transport aerian low cost.

De aceea, ne bazăm pe expertiza, determinarea și entuziasmul său pentru a crea împreună un produs low cost supercompetitiv și a relansa activitatea Blue Air la un nou nivel de calitate a serviciilor – odată cu normalizarea situației. Suntem astfel pregătiți pentru a ne consolida poziția pe piața românească și pe destinațiile tradiționale din Europa Centrală și de Vest și a relansa o nouă etapă de dezvoltare începând de anul viitor” – declara Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Director Blue Air. Strategia companiei

În noua sa funcţie de Director Comercial al Blue Air, Krassimir va fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a Blue Air, având ca prioritate oferirea celei mai bune experiențe de călătorie din segmentul LCC, o politică sustenabilă și competitivă de pricing și revenue management, crearea unui model de distribuție eficient din punct de vedere al costurilor și gestionarea rețelei Blue Air, aflată în expansiune rapidă.

Krassimir preia acest rol de la Carsten Schaeffer, fost executiv la Lufthansa, Air Berlin și Sabre, care va păstra poziția de membru al Consiliului de Administrație al grupului Airline Invest, acționarul majoritar al Blue Air, și va continua să susțină compania în definirea proiectelor strategice.

Director Blue Air. Experienţă strategică

„Vreau să îi mulțumesc lui Carsten pentru contribuția sa valoroasă din ultimul an, el reușind să conducă strategia comercială către obiectivul revenirii la profit. Cu toții ne bazăm pe expertiza sa strategică din poziția de membru al consiliului de administrație al grupului Airline Invest” – a adăugat Oana Petrescu, CEO-ul Blue Air.

Citeşte şi Titluri de stat pentru populaţie. Mesajul transmis de Ministerul de Finanţe