Stiri: Constructii

Director Colliers

Colliers are un nou Head of Industrial & Business Development

07.09.2021

Director Colliers. Compania de consultanţă imobiliară Colliers a anunțat numirea unui nou Head of Industrial & Business Development începând din septembrie. Având o experiență de peste 20 de ani în vânzări, business development și general management, Victor Cosconel va coordona atât planurile de dezvoltare ale Colliers pentru spații industriale, cât și la nivelul întregii companii, și va susține creșterea pe termen lung, contribuind astfel la strategia Colliers de a-și consolida poziția de partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atât chiriașilor, cât și proprietarilor de spații imobiliare.

Director Colliers. Experienţa profesională

De-a lungul carierei, Victor Cosconel a acumulat experiență amplă în vânzări, management și dezvoltarea afacerilor, ocupând mai multe poziții de conducere în companii multinaționale precum Sodexo, Vodafone sau McDonald’s, unde a gestionat adoptarea de noi tehnologii în activitatea curentă și s-a asigurat că strategia, scopurile și obiectivele stabilite sunt realizate.

În același timp, el a dezvoltat abilități de conducere în zona de top management, având expertiză în abordarea multidisciplinară a proiectelor, în scopul obținerii unui rezultat final la cele mai ridicate standarde de calitate, timp și cost.

„Oamenii sunt esenţa oricărui business”

„Oamenii sunt esența oricărui business. De aceea, la Colliers suntem mereu în căutare de lideri pasionați și determinați, care vin cu suflu nou și pot contribui la dezvoltarea viitoare a companiei și a pieței în ansamblu. În cariera lui, Victor s-a remarcat prin abilitățile de a crea și suda echipe de succes și experiență în tot ceea ce înseamnă relaționare – cu clienți, colegi, management, și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații”, spune Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers România.

În ultimii cinci ani, Victor Cosconel a fost CEO al Sodexo Bulgaria. Acolo rolul său a fost să dezvolte o echipă de management puternică. Anul acesta compania înregistrează cele mai bune rezultate financiare de la înființare și până acum.

În cadrul Colliers, misiunea lui este să ducă managementul la un nou nivel prin suflu nou și un mod fresh de abordare a pieței logistice și industriale locale, pe care o vede ca pe o mare provocare și oportunitate deopotrivă.

Director Colliers. Ce spune Victor Cosconel?

„Dacă ne uităm la potențialul de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare și navale, coroborat cu penetrarea datelor mobile și viteza acestora, cu creșterea vânzărilor online și cu populația României în comparație cu țările din regiune, avem toate ingredientele pentru creșterea sustenabilă a pieței industriale și logistice mulți ani de acum încolo. Cred cu tărie în conceptul de <<lifelong learning>> și îmi doream un rol complet nou, cu o activitate mult mai aproape de antreprenoriat, cu autonomie și posibilități de a crea și de schimba lucrurile de jur-împrejur. Provocarea unei noi aventuri, într-o industrie complet nouă, m-a atras și m-a determinat să fac acest pas alături de Colliers. Mai departe, aștept cu nerăbdare să pun în mișcare planurile în segmentul industrial împreună cu echipa ambițioasă și perseverentă, care are toate capabilitățile și resursele pentru creștere și inovație”, spune Victor Cosconel, noul Head of Industrial & Business Development.

Victor Cosconel a absolvit programul de business management Executive Development Programme, în Belgia, la Vlerick Business School.

Citeşte şi Business Garden Bucharest, administrat de Colliers