Director de marketing Schneider Electric Romania

Schimbări în managementul Schneider Electric România. Cine este noul director de marketing?

15.01.2021

Director de marketing Schneider Electric România. Schimbări în management: începând cu luna ianuarie a anului curent, Valentin Vasile ocupă funcţia de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea acestuia reprezintă o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric România. Această funcţie a fost ocupată de Valentin Vasile timp de trei ani.

”Venirea lui Valentin pe poziția de Marketing Director al companiei marchează și mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete și diverse ale partenerilor,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova. ”Implicarea sa directă in activitati ce ţin de îmbunătăţirea experienţei clienţilor îl poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra acțiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formează în urma informațiilor primite din piață, iar Valentin poate aduce o contribuție pozitivă a modului în care gestionăm activitățile de marketing având în vedere vocea partenerilor.:

Un rol strategic în companie

Valentin Vasile a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în companie și din poziția precedentă, el a fost un membru cheie al echipei de management, dezvoltând și supervizând implementarea strategiei de calitate a Schneider Electric.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei,” a spus Valentin Vasile. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii nostri.”

Citeşte şi Destinaţii de vacanţă în pandemie. Unde au călătorit românii?

 

 

 

Citiți și despre: