Stiri: Asociatii

Director executiv AmCham Romania

AmCham România are un nou director executiv. Cine a preluat această funcţie?

09.06.2021

Director executiv AmCham România. Letiția Pupăzeanu devine Directorul Executiv al Camerei de Comerț Americane în România (AmCham România) începând cu 1 iulie 2021. Ea a preluat acest rol de la Anca Harasim, Directorul Executiv al organizației timp de 21 de ani.

Anca Harasim va continua să sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management până la finalul lunii martie 2022.

Director executiv AmCham România. Mesajul transmis de Letiția Pupăzeanu

“Sunt onorată și recunoscătoare pentru încrederea care mi-a fost acordată. Îi mulțumesc Ancăi pentru efortul și entuziasmul pe care le-a investit fără ezitare în dezvoltarea organizației. Alături de colegii din echipa AmCham vom rămâne dedicați misiunii de a promova viziunea comunității AmCham și prioritățile pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei românești și a climatului investițional din țara noastră. Perioada plină de provocări pe care încă o traversăm a contribuit la consolidarea AmCham și ne-a dovedit încă o dată cât este de important să fim împreună ca mediu de afaceri și să contribuim constructiv la identificarea celor mai bune soluții”, a spus Letiția Pupăzeanu, noul Director Executiv al AmCham România.

După o experiență de şase ani în cadrul USAID (United States Agency for International Development), Letiția Pupăzeanu s-a alăturat echipei AmCham în anul 2007, în rolul de Advocacy Manager, devenind ulterior Policy Director și Director Executiv Adjunct.

Ce spune Anca Harasim?

“A fost un privilegiu pentru mine să fiu Directorul Executiv al AmCham în ultimii 21 de ani și să fiu parte a creșterii și transformării organizației într-un partener de încredere pentru comunitatea de afaceri și pentru decidenți deopotrivă. Predau conducerea executivă unui profesionist de exceptie care a contribuit semnificativ la evoluția AmCham ca membru al echipei încă din anul 2007. Mulțumesc membrilor AmCham și partenerilor din toate mediile pentru sprijinul și încrederea pe care le-au manifestat în contextul colaborării noastre,” a declarat Anca Harasim.

Citeşte şi Cine este noul director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia?