Stiri: Logistica

Director financiar CTP

CTP are un nou director financiar. Cine este Richard Wilkinson?

16.09.2018

Dezvoltatorul de spaţii industriale şi logistice CTP are un nou director financiar. Această funcţie va fi preluată de Richard Wilkinson. Noul director va colabora cu Remon Vos, directorul general al companiei, și cu Andreea Odovîncă, CFO al filialei din România. Scopul acestei colaborări este de a asigura dezvoltarea, majorarea cotei de piață și profitabilitatea CTP.

Director financiar CTP. Rolul lui Richard Wilkinson

Noul director financiar va fi direct implicat în elaborarea strategiei financiare a grupului. Această strategie este elaborată în aşa fel încât să sprijine şi să îmbunătăţească performanța CTP în plan internațional. De asemenea, rolul ei este de a consolida direcțiile de creștere implementate de celelalte departamente din cadrul dezvoltatorului.

De asemenea, Richard Wilkinson va reprezenta compania în negocierile cu băncile de investiții, cu scopul de a obţine facilități de creditare.

El va discuta şi cu investitorii și cu partenerii de afaceri.

Noul director financiar va susține dezvoltarea continuă și accelerată a CTP, precum și atingerea țintelor stabilite. Principalele obiective ale companiei sunt: mărirea portofoliului la 10 milioane metri pătrați până în anul 2020 și majorarea numărului de clienți ai companiei.

Director financiar CTP. Experienţa lui Richard Wilkinson

Richard Wilkinson este absolvent al London School of Economics. Aceasta este a treia universitate de profil economic, la nivel mondial.

Richard Wilkinson deţine o experiență profesională vastă. El a lucrat aproape 30 de ani în cadrul Erste Group, în Viena.

„Sunt mândru că m-am alăturat echipei CTP, companie pe care o cunosc bine și a cărei viziune și evoluție le-am apreciat întotdeauna. Sunt nerăbdător să folosesc experiența pe care am acumulat-o pentru a contribui la planurile de creștere ale CTP, una dintre cele mai de succes și mai dinamice companii de real estate din Europa Centrală și de Est”, a declarat Richard Wilkinson, CFO al CTP.

Acesta mai spune că în prezent CTP are peste 450 de clienți în portofoliu și oportunități excelențe de extindere în regiune.

„Apreciez foarte mult angajamentul CTP de a furniza servicii peste standardele pieței și de a oferi chiriașilor un pachet de servicii complet, care depășește îndatoririle curente ale unui dezvoltator de spații industriale și logistice. Îmi doresc să ajut la atingerea țintelor de creștere ale companiei, iar primul pas va fi implementarea unor sisteme noi în departamentele de IT și contabilitate. În al doilea rând, voi îmbunătăți și aprofunda bazele de finanțare necesare dezvoltării CTP în cele mai bune condiții”, a completat noul director financiar al companiei.

Director financiar CTP. Piaţa din România

Potrivit acestuia, România este în plin proces de consolidare a infrastructurii.  Aici sunt incluse atât construirea de noi drumuri, cât şi îmbunătățirea celor existente.

“În timp ce Republica Cehă are un proces relativ complicat de obținere a avizelor de construcție, România este actualmente mai deschisă noilor proiecte și investițiilor, iar acest lucru este reflectat și în descreșterea ratei șomajului, de la an la an, precum și în majorarea PIB-ului, a cărui evoluție estimăm că va fi mai bună în comparație cu alte țări din regiune”, a punctat Richard Wilkinson.

Citeşte şi CTP are un nou Business Development Manager pentru Transilvania