Stiri: Sanatate

Director general ​Gilead Sciences.

Cine este noul director general al Gilead Sciences?

22.09.2021

Director general ​Gilead Sciences. Compania anunță numirea lui dr. Claudiu Cheleș în poziția de director general pentru România, ca parte a planului său de dezvoltare a unei subsidiare locale care a fost anunțat în prima parte a anului 2021.

Claudiu Cheleș este de profesie medic și a urmat două programe MBA – Bucharest School of Management (MBA Româno-Canadian) și Glasgow Caledonian University (GCU).

Experienţă profesională

Având o experiență de peste 20 de ani în poziții de conducere locale și regionale din industria farmaceutică, Dr. Claudiu Cheleș a jucat un rol esențial în dezvoltarea unor soluții medicale inovative pentru nevoile pacienților și ale clienților din România. Anterior acestei noi poziții pe care a preluat-o la Gilead, dr. Claudiu Cheleș a fost General Manager ad-interim la Roche România, companie în cadrul căreia a lucrat şase ani deținând succesiv mai multe poziții cu responsabilități strategice. Biografia sa profesională include roluri cheie locale si regionale în companii farmaceutice cum sunt Novartis Pharma, Valeant, Glenmark si Servier Pharma.

Director general ​Gilead Sciences. Ce spune Claudiu Cheleș?

“Sunt onorat să contribui la acest proiect de dezvoltare a prezenței Gilead în România, cât și de oportunitatea de a-mi pune în valoare experiența locală relevantă pentru implementarea viziunii și strategiei de dezvoltare a companiei. Obiectivul meu este acela de a consolida și a conduce echipa din România în beneficiul tuturor celor implicați în sistemul medical de sănătate și în acord cu principiile și valorile companiei Gilead,” a declarat dr. Claudiu Cheleș la preluarea mandatului de General Manager al Gilead în România.

Gilead este activă în Romania cu terapii din domeniul virologiei care oferă acces milioanelor de pacienți care trăiesc cu HIV sau hepatită la tratamente moderne menite să reducă povara bolii și să îmbunătățească calitatea vieții acestora.

Citeşte şi QUALITANCE are un nou Managing Director